Olay neDünya kupası başlıyor Türkiye gruptan çıkarmı sizce benim tahminim yarı final oynar.Lütfen muhabbetin içine etmeden adam gibi yazın küfür hakaret istemiyorum vallahi banlarım.
Çeyrek finalde elenirDünya kupası başlıyor Türkiye gruptan çıkarmı sizce benim tahminim yarı final oynar.Lütfen muhabbetin içine etmeden adam gibi yazın küfür hakaret istemiyorum vallahi banlarım.
yarı final oynamamız için her türlü ispanyayı geçmen gerekiyo deccal gibi dikiliyo karşında çeyrekte zor gibi kralDünya kupası başlıyor Türkiye gruptan çıkarmı sizce benim tahminim yarı final oynar.Lütfen muhabbetin içine etmeden adam gibi yazın küfür hakaret istemiyorum vallahi banlarım.
Kardeşim niye zor ofans gayet iyi yarı final görürKura şansı olsa çeyrek finali görür üstü zor
Geçeriz kral niye geçmeyelim ikinci maçta deplasmanda gömüyorduk az dahayarı final oynamamız için her türlü ispanyayı geçmen gerekiyo deccal gibi dikiliyo karşında çeyrekte zor gibi kral
Defans berbat ama bizden iyi kadrosu olan ülkeler rahat patlatır biziKardeşim niye zor ofans gayet iyi yarı final görür
Yamal yanlış düşünüyorsunDefans berbat ama bizden iyi kadrosu olan ülkeler rahat patlatır bizi
Futbol sahada oynanır kral kıtada değilabd 1.
paraguay 2
bizde en iyi 3.cülere girermiyiz bakalım
kıta etkisi ,saha etkisi onlardan yana.
Gazla olmuyor bu işler dostum gerçekçi olmak lazımYamal yanlış düşünüyorsun
Gönlümüz milli takımın final oynamasından yana ama zor be dost@clovers1995 dosta sormak lazım
yedeklerdi kral yamal pedri gavi yoktu bir de maç formalite maçıydı bi çeyrek final karşılaşmasına aynı mentaliteyle çıkmazlar puana ihtiyaçları olduklarında madara ettiler bizi belki bir sonraki kupada bi şansımız olabilir ama bu turnuvada her şeyin bizim lehimize olması lazım starlarımız çok gençGeçeriz kral niye geçmeyelim ikinci maçta deplasmanda gömüyorduk az daha
Senin robotunu bozarım kaybolgereksiz konu ve insan
Oda dogruyedeklerdi kral yamal pedri gavi yoktu bir de maç formalite maçıydı bi çeyrek final karşılaşmasına aynı mentaliteyle çıkmazlar puana ihtiyaçları olduklarında madara ettiler bizi belki bir sonraki kupada bi şansımız olabilir ama bu turnuvada her şeyin bizim lehimize olması lazım starlarımız çok genç
görürüzFutbol sahada oynanır kral kıtada değil
i agreeBu tarz boş saçma sapan konu açanların yüzde 99 u üç beş kuruş çekim yapıyor sırf kaybedersem biterim en iyisi foruma girip konular açayım vakit geçsin diye açılan konular aklı başında olan kimse şöyle boş şeyler için konu açmaz benim çocuk 5 yaşında ona desem o bile saçmalama millet bize Güler der.