Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling emretas11 | Kasa -- Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,989
5,908
113
Arkadaşlar inancı olmayan beklemek istemeyen konuyu takip etmesin kimsenin kafasına silah dayamıyoruz :D. Gerçekten bi acayipsiniz. Cebinizden eksilen yok, hedefim yüksek ve risk almak istiyorum ben kazanırsam herkes kazanacak kaybedersem sadece kendim kaybedeceğim bu kadar basit. Kashima forumun başlarında vardı adam sabah işe gideceğim diye ayrılmak zorunda kaldı. Burda gördüğüm isimleri not alır kendisine iletirim. Acelesi olan beklemesin, yatsın dinlensin.
Dost kusura bakma odulde gozum olmadigi icin rahat konusuyorum tek kelimede edemezsin, biz makarasindayiz eyv ama burda seni insanlar hayrina takip etmiyo. Buranin bi raconu var yaparsin 2 3 adim olursa olur olmuyosa olmaz. 5 saat insanlari buraya dikip, durum belirtmiyosun hedefi soylemiyosun. Kimseyi zorla bekletmiyosun ama yorumlariniz cok guzel,destekleriniz harika cart curt diyosun. Isin finalinde genis genis konusuyosun. Eger kendini bu sekilde tatmin ediyosan soyle bilsin insanlar.

emretas11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
1,174
113
@emretas11 milletin yazdıklarını oku derim bi reis veya ciddiye alda bi kanıt göster bence en kötü bi ses ver huracan kazandı evet bilyioruz
Neyin kanıtı güzel kardeşim benim, roll başından beri açık açık herkese yazıyorum. İlk mesajda da söyledim. Uzun olacağını, yeterli hissettiğim yerde duracağamı. Herkes her şeyin bilincinde olarak burayı takip ediyor. Tek bir mesajı bile olanı üzmemek için destek çıkacağım ben. Beklentiniz ön ödeme falan mı? Kapora ister gibi kanıt göster diyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...