- 19,148
- 21,537
- 113
Böyle roll yapılmaz kardeşim takip edenler umarım hakkını alır ama ben bu konu hüsrana uğrar diyorum umarım yanılırımanamız aglatı valla reis 5 saatir 2 paket sigara gitti gırgırına girmştim stres oldum jsjsjsdjsjsjsj
Böyle roll yapılmaz kardeşim takip edenler umarım hakkını alır ama ben bu konu hüsrana uğrar diyorum umarım yanılırımanamız aglatı valla reis 5 saatir 2 paket sigara gitti gırgırına girmştim stres oldum jsjsjsdjsjsjsj
Allahtan @Kashima Benim dostum hahdshahaLan hedef neden yok Japon kashimayla bağlamış işte dedi gördüm çıkın gidin boşver
Yarın bi namaza git camiye kır zincirleri 😆Yarabbi bugunleridemi görecektim sukur pauha
bol sans madem isimleri yazıyorsun banlanmak istemem yarın saabah dm kırmızı ısık yoksa senle yesil ısık kırmızı ısık oyunu oynicaz kankam bol sans tekelin direksiyon bol olsun bende uyuyorum artık
Erhan kasmima buna özelden yazmıştır dimi benım tanıdım yazmıştır dağıtımı ben yaparım liste yaparım takşptekiler vs konu bu işte dağılın şimdii beylerYarabbi bugunleridemi görecektim sukur pauha
ben bu işi takip edecem 5 saatini veren hüsran olursa bu adam dolandırıcılıkta dava edecem hahahahahahaSaat 1de uyumam lazım diyip giden adam 5 saat takip edenden daha kıymetli oldu he vay aq biz enayiyiz
Allahtan dostun bilmedin çok şey varmış demekki 🤫Allahtan @Kashima Benim dostum hahdshaha
Dost kusura bakma odulde gozum olmadigi icin rahat konusuyorum tek kelimede edemezsin, biz makarasindayiz eyv ama burda seni insanlar hayrina takip etmiyo. Buranin bi raconu var yaparsin 2 3 adim olursa olur olmuyosa olmaz. 5 saat insanlari buraya dikip, durum belirtmiyosun hedefi soylemiyosun. Kimseyi zorla bekletmiyosun ama yorumlariniz cok guzel,destekleriniz harika cart curt diyosun. Isin finalinde genis genis konusuyosun. Eger kendini bu sekilde tatmin ediyosan soyle bilsin insanlar.Arkadaşlar inancı olmayan beklemek istemeyen konuyu takip etmesin kimsenin kafasına silah dayamıyoruz. Gerçekten bi acayipsiniz. Cebinizden eksilen yok, hedefim yüksek ve risk almak istiyorum ben kazanırsam herkes kazanacak kaybedersem sadece kendim kaybedeceğim bu kadar basit. Kashima forumun başlarında vardı adam sabah işe gideceğim diye ayrılmak zorunda kaldı. Burda gördüğüm isimleri not alır kendisine iletirim. Acelesi olan beklemesin, yatsın dinlensin.
Gene 4 ayak üstüne düştün knkAllahtan @Kashima Benim dostum hahdshaha
Neyin kanıtı güzel kardeşim benim, roll başından beri açık açık herkese yazıyorum. İlk mesajda da söyledim. Uzun olacağını, yeterli hissettiğim yerde duracağamı. Herkes her şeyin bilincinde olarak burayı takip ediyor. Tek bir mesajı bile olanı üzmemek için destek çıkacağım ben. Beklentiniz ön ödeme falan mı? Kapora ister gibi kanıt göster diyorsun.@emretas11 milletin yazdıklarını oku derim bi reis veya ciddiye alda bi kanıt göster bence en kötü bi ses ver huracan kazandı evet bilyioruz
Ttoprak toprağı gurbette unutmaAllahtan @Kashima Benim dostum hahdshaha