- 51,866
- 49,106
- 113
Buralardaysan penaltı rol yapıyor bitsin seninle atalım bir türKazandik mi dost![]()
Buralardaysan penaltı rol yapıyor bitsin seninle atalım bir türKazandik mi dost![]()
Deseydin abuziddinin resmini atardık dost bu seferde Bonus birseye benzemezdiGeçen bir manita yazdı wp den efendim malzemeyi atın her cm e 100 bonus dedi
Atamadık bir türlü kadraja girmedi alamadık bonusu
Kempılı kaçırma 2 ağlar alırız bi 1100 ondanEnişte haber et
Sende dost uygunsan bir rol de seninle yapalım kazanç durumuna göre arkadaslarinYükleme pixel i yetmemistir enişte 🤣
Olur dost buralardayım totemleriz 👍Sende dost uygunsan bir rol de seninle yapalım kazanç durumuna göre arkadaslarin
Olur dost buralardayizBuralardaysan penaltı rol yapıyor bitsin seninle atalım bir tür
Kempıl abi zor enişte sana bol şansKempılı kaçırma 2 ağlar alırız bi 1100 ondan
Yok biz seni totemleyelimOlur dost buralardayım totemleriz 👍
İyi ağla senin işin oKempıl abi zor enişte sana bol şans
Abin alır merak etme parayı duyunca kaçıyor ama yakalarız elbetKempıl abi zor enişte sana bol şans
İlk önce arkadaşların rolü kazandiralim da totemle kardo 🤣Yok biz seni totemleyelim![]()
Kempıl abim hakkında böyle şeyler konuşma enişte lütfenAbin alır merak etme parayı duyunca kaçıyor ama yakalarız elbet
Bir kız bana fotoğraf atmıştı bak hiç unutmuyorum 23 yaşında aynada çekmiş kendini şort var altında
500 ü hatırlıyor musun enişte üstad üç ay siteye girmemişti almış mıydık onuAbin alır merak etme parayı duyunca kaçıyor ama yakalarız elbet
Onun üstüne 10 kere 500 aldık biz dost500 ü hatırlıyor musun enişte üstad üç ay siteye girmemişti almış mıydık onu
Maşallah enişte herkesde sana yazıyor bol şans bi tanesıde bana yazmıştı kitap okuyor ama alt taraf komple çıplaktı hangi kitabı okuyorsun demiştik tufaya düşmemiştik tek elle yazmıştık o mesajıBir kız bana fotoğraf atmıştı bak hiç unutmuyorum 23 yaşında aynada çekmiş kendini şort var altında
Öyle bir sıkmış ki şort bildiğin boxer gibi çıplak olsa o kadar belli olmaz
Nasıl sence bu foto diyo aklınca bizi azdıracak hemen çıkardık attık malzemeyi bizde böyle
Herkese gönderiyoruz meraklısı varsa dm ye gelsin