- 17,579
- 4,946
- 113
ZaarttBu guvenlikcileri kim forumlara alistirdiysa tutup dikmek lazim
ZaarttBu guvenlikcileri kim forumlara alistirdiysa tutup dikmek lazim
Ben guvenlikten oncede forumdaydim 🤔🤨Bu guvenlikcileri kim forumlara alistirdiysa tutup dikmek lazim
İyi maaş da var . Bir de rollingi takip eden değil de ,yapan olarak sahalarda seni görmek isteriz . Rolling yapanların çoğu ya işsizdir ,ya maaşı senden azdır 😉Ben guvenlikten oncede forumdaydim 🤔🤨
Yok bu Kürşat ölücü aw boş mezar bulsa öldürür kendiniİyi maaş da var . Bir de rollingi takip eden değil de ,yapan olarak sahalarda seni görmek isteriz . Rolling yapanların çoğu ya işsizdir ,ya maaşı senden azdır 😉
Bnde liste basi sensin eren ama sana oyle 50 100 atamam daha şaşali bisey atmam gerek o yuzden saglam vurdugumda yazarim sana.en az 500 atmak var aklimda artik onu atabilcek bi kazanc saglarsam sansina 😁Beyler ben vurdukça dağıtım yapıyorum kumar bu sonuçta bir bakmışsınız yarın cebimde kuruş yok artık sizlerde beni görün vurunca![]()
Yoo hepsinin isi varİyi maaş da var . Bir de rollingi takip eden değil de ,yapan olarak sahalarda seni görmek isteriz . Rolling yapanların çoğu ya işsizdir ,ya maaşı senden azdır 😉
Eyvallah hocamÖzelden payfix at 1.sen
Dusunmedim degilYok bu Kürşat ölücü aw boş mezar bulsa öldürür kendini
Roll yapiyom ben sen yarin izle beniYok bu Kürşat ölücü aw boş mezar bulsa öldürür kendini
Maas yatarsa bi roll yapacamYok bu Kürşat ölücü aw boş mezar bulsa öldürür kendini
Sende koy yapak ortakYok bu Kürşat ölücü aw boş mezar bulsa öldürür kendini
Burda sana atacak iki kişi zor bulursun Atacam diyende zengin olmadan atmaz bunu bil 30 k vuracakta sana 200-300 atacak ancak öyleBeyler ben vurdukça dağıtım yapıyorum kumar bu sonuçta bir bakmışsınız yarın cebimde kuruş yok artık sizlerde beni görün vurunca![]()
Ne diyeyim dost vicdanın rahat ediyorsa tüm rolling ödülleri senin olsun .Yoo hepsinin isi var
AciktimYok bu Kürşat ölücü aw boş mezar bulsa öldürür kendini
O arama yerine kullanıcı adımı yaz yaptiklarimi görürsün canımSende koy yapak ortak
5k vursam atarim ama tanidigimaBurda sana atacak iki kişi zor bulursun Atacam diyende zengin olmadan atmaz bunu bil 30 k vuracakta sana 200-300 atacak ancak öyle
Sen yüz k vursan atmazsin vurdugunuda biliyorum gittin başka forumda ufak bı dağıtım yaptın5k vursam atarim ama tanidigima
...Ne diyeyim dost vicdanın rahat ediyorsa tüm rolling ödülleri senin olsun .
Nerde vurdukSen yüz k vursan atmazsin vurdugunuda biliyorum gittin başka forumda ufak bı dağıtım yaptın