- 17,579
- 4,946
- 113
8 olsada gitsem daraldimSenin dediğin shakelarkin @Marley15
8 olsada gitsem daraldimSenin dediğin shakelarkin @Marley15
Hep ayni muhabbetSenin dediğin shakelarkin @Marley15
@ShakeLarkin merhaba erdalım nasılsın . Milleti öpmeye devam mıSenin dediğin shakelarkin @Marley15
50 lira yollamıştık konumuzu takip etmişti dostumuz@ShakeLarkin merhaba erdalım nasılsın . Milleti öpmeye devam mı
Misura ablamdan gözlerimi alamadım dost ne dedin😃50 lira yollamıştık konumuzu takip etmişti dostumuz
Helali varMisura ablamdan gözlerimi alamadım dost ne dedin😃
Kanka erhan biliyor onu umutda biliyor sana soylemislerdir saniyordum bnKanka ben 1 yıldır forumla bağı kopardiydim şu 20 gündür aktifim öyle. Ulan bilsem yine banlatirdim. Ben banlattım o adiyi
Dedim 50 gecerTagum 63 young 46 bitmis
Söylemediler . Umut hep yakalayip söylüyordu zaten. İnşallah denk gelir bir konudaKanka erhan biliyor onu umutda biliyor sana soylemislerdir saniyordum bn
Kaç gündür yok mahoSöylemediler . Umut hep yakalayip söylüyordu zaten. İnşallah denk gelir bir konuda
Onu bosver zen maas ne zaman yaticak 😁😁 o gece kendimizi ayarlayalim tarihi roll icinDedim 50 gecer
Forumdaki en rakipsiz sahtekar odur.bide au @mossoro999 yu taniyan varmi parami tokatladi o benim.ustunede kufur edip kacdi yeni hesap acmistir. @Distin senin aran vardi bununlaSöylemediler . Umut hep yakalayip söylüyordu zaten. İnşallah denk gelir bir konuda
Gençlik spor a bağlıysa ayın 14 ünde gece 00.35 de yatar kardoOnu bosver zen maas ne zaman yaticak 😁😁 o gece kendimizi ayarlayalim tarihi roll icin
Baksana adam cvp bile yazmadi soruyu okudu tüydü 😁Gençlik spor a bağlıysa ayın 14 ünde gece 00.35 de yatar kardo