Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 2200 + 2200 Hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,032
10,423
113
Do
Bak gülüm sen ilk önce abim kardeşim canım ciğerim diye laf kondurmuyorsun insanlar sana uyarı veriyor yapma etme diye sonra uyandıkları kişiden yada alınca eyvah diyip bu kişi bana bunu yaptı diyorsun , e doğal olarakta kimse seni umursamıyor seni severim yapma kimseye seni yoracak düşündürecek borçlar yada paralar verme sen öğrencisin senin için her türlü para paradır birine 3-5 bin vermek senin haddine değil kusura bakma
Doğru ilk güven kazanıyorlar sonra vurgun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Abi benim en güzel yıllarım 19-23 arasıydı prime dönemimdi keşke dönebilsek de işte hayat yazık ediyor kendine o yüzden değerini bilmesi lazım
Benimde öyleydi inan şimdi o resimlerime bakıyorum birde aynada kendime bakıyorum ne hale gelmişsin be diyorum sporcuydum caddede yürürken kızların boynu bükülürdü Spor salonları dükkanın önünde broşür dağıtayım diye para verirdi öyle birşeydik ah be

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,973
9,073
113

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,221
32,863
113
Benimde öyleydi inan şimdi o resimlerime bakıyorum birde aynada kendime bakıyorum ne hale gelmişsin be diyorum sporcuydum caddede yürürken kızların boynu bükülürdü Spor salonları dükkanın önünde broşür dağıtayım diye para verirdi öyle birşeydik ah be
Giden zaman geri gelmiyor be harbi su gibi akıp gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...