- 7,050
- 5,618
- 113
Bu ara herkes duygusalda dost yaz etkisi herhaldeEnişte bak gülen surat dostumuzda alıngan cıktı
Bu ara herkes duygusalda dost yaz etkisi herhaldeEnişte bak gülen surat dostumuzda alıngan cıktı
kaybeden adam alıngan olur enişte senden bılıyoz ıyı profil resmni kaldırmıyo senın gıbıEnişte bak gülen surat dostumuzda alıngan cıktı
Ben sinirli oldugumu belli etmek için yapıyom eniştekaybeden adam alıngan olur enişte senden bılıyoz ıyı profil resmni kaldırmıyo senın gıbı
Erhanla makara yaptığımızdan beri anca 3buk k arttı dost12k olmadın mı dost ayıp ama bukadar goy goya 20 k olman lazım
maclar baslıyo enıste tatavayı bırakta gol attırBen sinirli oldugumu belli etmek için yapıyom enişte
Zaten 100 cekebiliyon neden 150 lik kupon yapıyon kımaclar baslıyo enıste tatavayı bırakta gol attır
200 enişte ben her zaman sınırları zorlarımZaten 100 cekebiliyon neden 150 lik kupon yapıyon kı
Bol.şans Erhanmaclar baslıyo enıste tatavayı bırakta gol attır
Baniyasın oldugu kuponlara yorum yapmama kararı alındı enıste k. Bakma200 enişte ben her zaman sınırları zorlarım
H. G tavlacı dost fotodan tavlayı iyi biliyon galibaBol.şans Erhan
Hb dost görsel şov olsun diye koydum fotoyuH. G tavlacı dost fotodan tavlayı iyi biliyon galiba
Bizdede marmara 1 ciligi vardır ayıktırayım tavladaHb dost görsel şov olsun diye koydum fotoyu
İnternetten oynanıyrsa bildgn bir yer en azından ikinciliği tatırayim sana dost 😆Bizdede marmara 1 ciligi vardır ayıktırayım tavlada
Gol de baridk 4 baniyas penaltı tebrıkler
kg oynamıstık oran dusuk dıye sıldık suprız attık ev 2 gol atar dıye dep attıGol de bari
Daha guzel oldu dep 2 yi atblrdekg oynamıstık oran dusuk dıye sıldık suprız attık ev 2 gol atar dıye dep attı