- 26,403
- 16,421
- 113
Sabah eşref hocadan aldığım 500 lirayla hastaneye gidip serum taktırdım şimdi iyiyim çok şükür. Kesene bereket eşref dost @EşrefTEK80
Sağlık kabinine mi demek istedinSabah eşref hocadan aldığım 500 lirayla hastaneye gidip serum taktırdım şimdi iyiyim çok şükür. Kesene bereket eşref dost @EşrefTEK80
Noldu laSabah eşref hocadan aldığım 500 lirayla hastaneye gidip serum taktırdım şimdi iyiyim çok şükür. Kesene bereket eşref dost @EşrefTEK80
Geçmiş olsunSabah eşref hocadan aldığım 500 lirayla hastaneye gidip serum taktırdım şimdi iyiyim çok şükür. Kesene bereket eşref dost @EşrefTEK80
Ferdi kardeşim artık zamanı gelmedimi ben ferdiyim yeter yeter demenin la gel dm den grup açayım sen ben başkan shel daimon takılak bi 2dk sonra 1 kişi eksilirizBen yatıyorum herkese hayırlı günler
Noldu hayırdır geçmiş olsun ahoSabah eşref hocadan aldığım 500 lirayla hastaneye gidip serum taktırdım şimdi iyiyim çok şükür. Kesene bereket eşref dost @EşrefTEK80
Değilim kralFerdi kardeşim artık zamanı gelmedimi ben ferdiyim yeter yeter demenin la gel dm den grup açayım sen ben başkan shel daimon takılak bi 2dk sonra 1 kişi eksiliriz
İp banda eksilecek kişi sayısı 1 olmaz pujjaFerdi kardeşim artık zamanı gelmedimi ben ferdiyim yeter yeter demenin la gel dm den grup açayım sen ben başkan shel daimon takılak bi 2dk sonra 1 kişi eksiliriz
Bugün intihar etmedim Ferdi unuttun heralde dost puahhahBen yatıyorum herkese hayırlı günler
Kardeş sen uyuyor muydunBen yatıyorum herkese hayırlı günler
Ferdi meselesi ne dodoFerdi kardeşim artık zamanı gelmedimi ben ferdiyim yeter yeter demenin la gel dm den grup açayım sen ben başkan shel daimon takılak bi 2dk sonra 1 kişi eksiliriz
Nasıl la yoksa başkan ferdimiİp banda eksilecek kişi sayısı 1 olmaz pujja
Dost parayı slotta eritmeden sıfır risk ile çekebilirsinBu neymiş yaaEkli dosyayı görüntüle 949055
Ye uyandım bir daha yatacağımKardeş sen uyuyor muydun
Dayı ferdi dedikleri kim biliyormusun şu karkar kim yanı biliyonmu pauhahaFerdi meselesi ne dodo
Kadın del erkek ferrariKadınlar atmaya başladı
Ödüller de -1 kişi için yaptığımız o çılgın mücadele 😎Ferdi kardeşim artık zamanı gelmedimi ben ferdiyim yeter yeter demenin la gel dm den grup açayım sen ben başkan shel daimon takılak bi 2dk sonra 1 kişi eksiliriz
Bilmiyorum ki bi titrrme vardı ateşim düşmüyodu. Düşün 5 saat rolle normalde 200 mesaj yazardım 50 tane anca yazabildim 🤣Noldu la