- 11,426
- 4,191
- 113
@Erhan2121 gördün mü . 23 kişi senin uydurman şahitler var işteNe 23 kişisi kardeş dışarda kalan 5 6 kişi vardı onlar hariç herkes ödül aldı
@Erhan2121 gördün mü . 23 kişi senin uydurman şahitler var işteNe 23 kişisi kardeş dışarda kalan 5 6 kişi vardı onlar hariç herkes ödül aldı
Kac defa sana cekilis çıktı bugune kadar bana 2 defa tek denk geldiAynen çekiliş olsa inan bu sorun ortadan kalkar
@Szyan şimdi 30 diyor 🤣🤣30 adam vardı dost ben ne yapayım adam 10 kisi sec dedi herkeste bastan sona takip etti
Ona bişey diyememEski forumda çekilişe bile isyan ediyorlardı knk 😂
Yok kanka 40 kişi vardı dışarda kalıp alamayan@Szyan şimdi 30 diyor 🤣🤣
Yav bu konu ne böyle kardeşim dakikada 2 sayfa gidiyor 😂Okey nedir dost gel iki muhabbet edelim puaha
Cok kötü bisey dost bak bi kisi şey yazmisti inşaatta amelelik yaparim ama roll takip etmem daha yorucu diye valla bana da oyle geliyor işkence gibi bişey işte mecbur kalıp katılıyoruz arada adamlar da iyi niyetle açıyorlar bu döngüyü kırmak parayı bulmak lazimValla parasız kaldığım da rol takip ederim nalet birsey valla yani akilli adam rollere girip 10 saat sayi sayamaz
Ben 50 görsüm yanlışım yoksaYok kanka 40 kişi vardı dışarda kalıp alamayan
Bu forumda daha önce rol açmamış adamları ben ciddiye almiyorum@Erhan2121 gördün mü . 23 kişi senin uydurman şahitler var işte
İşte bu empatiyi kurup konuşman lazım Erhan bizde parasız kalmıştık ödül almayanlar yaniValla parasız kaldığım da rol takip ederim nalet birsey valla yani akilli adam rollere girip 10 saat sayi sayamaz
Tm ben ne diim sana dost baya insan dışarıda kaldi esref te Kızılay hayır kurumu degilki bugun olmadi yarin olur dert edinmeİşte bu empatiyi kurup konuşman lazım Erhan bizde parasız kalmıştık ödül almayanlar yani
Eşref Tek in sayfasını tek sayida durdurabilmek için çabalıyoruz dost.Yav bu konu ne böyle kardeşim dakikada 2 sayfa gidiyor 😂
NeyseTm ben ne diim sana dost baya insan dışarıda kaldi esref te Kızılay hayır kurumu degilki bugun olmadi yarin olur dert edinme
Vay beKardesım bos muhabbet etmeyın roll oncesı alıstırma yapın surda kuru etıket seriiii lutfen sayı at gıbı seyler yazın rollde hızlı olur odul alırsınız