Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,454
7,150
113
Bu konu sabahtan beridir açık anlamadım gitti yani rol açmak rol yapmak bir sanatsa eğer bu sanatın tartışmasız en iyi sanatçısısın üstad seni tebrik ediyorum. @EşrefTEK80

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,204
6,308
113
Kapatın şu konuyu

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,109
1,703
113
Ya beyler tamam oldu bitti gitti sağlık olsun

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,668
6,105
113
Valla parasız kaldığım da rol takip ederim nalet birsey valla yani akilli adam rollere girip 10 saat sayi sayamaz
Cok kötü bisey dost bak bi kisi şey yazmisti inşaatta amelelik yaparim ama roll takip etmem daha yorucu diye valla bana da oyle geliyor işkence gibi bişey işte mecbur kalıp katılıyoruz arada adamlar da iyi niyetle açıyorlar bu döngüyü kırmak parayı bulmak lazim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,836
37,756
113
Kardesım bos muhabbet etmeyın roll oncesı alıstırma yapın surda kuru etıket seriiii lutfen sayı at gıbı seyler yazın rollde hızlı olur odul alırsınız

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,346
54,152
113
İşte bu empatiyi kurup konuşman lazım Erhan bizde parasız kalmıştık ödül almayanlar yani
Tm ben ne diim sana dost baya insan dışarıda kaldi esref te Kızılay hayır kurumu degilki bugun olmadi yarin olur dert edinme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...