Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,671
35,907
113
Herkes birbirine sarmaya başladı beyler 5dk bekleyin çekirdek kola alayım dicem orucuz en iyisi kaçmak başkanı etiketleyip olay yerinden vın yapaljm

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,819
113
La bu çocuk hasta mı deli mi ulan benim faturam hayatim boyunca kapanmadi, ben çocuğumla neden konusayim telefonda görüntülü aynı evde. La bak Samet diye birileri var forumda benimle mi karistiriyor manyak mi bu millet? Ulan senden hadi para istedim diyelim başka adamdan istemedim de senden mi istedim? Yav kafayi yemiş bunlar ya

Passion90

Time out
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,064
23,855
113
Birazdan boks maçlarına döner burası uzaktan izleyelim

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,168
9,789
113
La bu çocuk hasta mı deli mi ulan benim faturam hayatim boyunca kapanmadi, ben çocuğumla neden konusayim telefonda görüntülü aynı evde. La bak Samet diye birileri var forumda benimle mi karistiriyor manyak mi bu millet? Ulan senden hadi para istedim diyelim başka adamdan istemedim de senden mi istedim? Yav kafayi yemiş bunlar ya
kamyoncu eşref sinirlenme ahhaa

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Salla hoca kapattır konuyu forumdan da çık bi kafanı dinle en iyisi

Passion90

Time out
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,064
23,855
113
Geçenki tartışmada da dedim sana dost. Burda herkes kafayı yemiş. Başa çıkamazsın bunlarla 😂

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,671
35,907
113
Bu forumdaki bütün kavgaların tek suçlusu @ferdikadioğlu namıdeğer

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Milletin parasına çökenler adamlık anlatıyor aq yerinde kafayı yersin

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,202
6,308
113
Siz siz olun başkasının parası için kavga etmeyin

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
17,819
113
@Shellac @Daimon @Başkan reis arkadaş konunun içine etti. Özel bilgiler paylaşan kişiler için ban sebebi uyarısı vermistiniz. Ve dün gördüm bir kişi ban yedi. Bu arkadaşa da aynı ceza uygulanmayacak mi ? Kaldı ki para istedi diye iftira atıyor. Daha bir Allah'ın kulundan bir kuruş istemedim ben . Lütfen gerekli cezayı verin yoksa herkes aynı şeyi yapmaya baslayacak . Konu kilit @Shellac

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...