- 25,879
- 6,761
- 113
Adam Bayram harçlığı dağıtacakti yine konu pic oldu
Oda benin kişiliğim severim dolandırmayi o yüzden senin yerinde olsam uzak oynarimİnsanlardan para alıp üstüne çöküyosun fero bana kalite anlatma işine bak
Yakıştıramadım dost öyle bir şey yapıyorsan sana vallaOda benin kişiliğim severim dolandırmayi o yüzden senin yerinde olsam uzak oynarim![]()
kamyoncu eşref sinirlenme ahhaaLa bu çocuk hasta mı deli mi ulan benim faturam hayatim boyunca kapanmadi, ben çocuğumla neden konusayim telefonda görüntülü aynı evde. La bak Samet diye birileri var forumda benimle mi karistiriyor manyak mi bu millet? Ulan senden hadi para istedim diyelim başka adamdan istemedim de senden mi istedim? Yav kafayi yemiş bunlar ya
HaydasaAdam Bayram harçlığı dağıtacakti yine konu pic oldu
Salla hoca kapattır konuyu forumdan da çık bi kafanı dinle en iyisiLa bu çocuk hasta mı deli mi ulan benim faturam hayatim boyunca kapanmadi, ben çocuğumla neden konusayim telefonda görüntülü aynı evde. La bak Samet diye birileri var forumda benimle mi karistiriyor manyak mi bu millet? Ulan senden hadi para istedim diyelim başka adamdan istemedim de senden mi istedim? Yav kafayi yemiş bunlar ya
Geçenki tartışmada da dedim sana dost. Burda herkes kafayı yemiş. Başa çıkamazsın bunlarla 😂La bu çocuk hasta mı deli mi ulan benim faturam hayatim boyunca kapanmadi, ben çocuğumla neden konusayim telefonda görüntülü aynı evde. La bak Samet diye birileri var forumda benimle mi karistiriyor manyak mi bu millet? Ulan senden hadi para istedim diyelim başka adamdan istemedim de senden mi istedim? Yav kafayi yemiş bunlar ya
Ve aleyküm selam kralSelamın aleyküm
Bayram harçlığını alacak kişiler bellidir hep aynı kişiler var sabit 😬Adam Bayram harçlığı dağıtacakti yine konu pic oldu
Başta sen😂Geçenki tartışmada da dedim sana dost. Burda herkes kafayı yemiş. Başa çıkamazsın bunlarla 😂
Hortumu çıkarttırmayın banaBaşta sen😂
Kim çöküyor laMilletin parasına çökenler adamlık anlatıyor aq yerinde kafayı yersin