Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 6K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,146
25,195
113
Yok dost est haklısın sen ben günde iki paket uzun parliament içiyorum haliyle maliyeti arttı iki aydirda ciddi anlamda maddi sıkıntım var bakma sen milletin konuştuğuna ben durumunu arz ediyorum olan distlarda el uzatıyor yoksa bu forumda benim paranın geçemediği kaç tane üye vardır millet konuşur ahde vefası olan bir sürü delikanlı üye var onlar bizi gorur biz onları yoksa başkası olsa caktan banlanirdi bizi bilenler bilir dost ama elbette bakış açısı önemli uyarın için teşekkür ederim bas tacisin
Eyvallah aga sağlıcakla kal

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Sana naçizane tavsiye parayı bulunca kendine karton sigara al ben öyle yapıyorum ozun sözün bir gibi görüyorum seni de sigara demen kanaatimce kötü duruyor yanlış anlama beni
Benim oğlum hukuk son sınıfta nasip olursa savcılık okuyor geçen bana diyorki ilk iş gününde hakkında tutuklama cikartacagim bı 5 -6 ay içerde kalırsan sigarayı azaltirsin diyor :)

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,183
28,418
113
Benim oğlum hukuk son sınıfta nasip olursa savcılık okuyor geçen bana diyorki ilk iş gününde hakkında tutuklama cikartacagim bı 5 -6 ay içerde kalırsan sigarayı azaltirsin diyor :)
ahhh ah nerde o eski günler federal
poğaça çay yaptığımız
yapmaktan zevk aldığımız günler

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,146
25,195
113
Maşallah ne mutlu herseyi gönlünce olur umarım senden geçmiş artık da oğlan yaşayamadığın yaşayamadığımız güzel günleri görsün

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Maşallah ne mutlu herseyi gönlünce olur umarım senden geçmiş artık da oğlan yaşayamadığın yaşayamadığımız güzel günleri görsün
Amin herkesin evladının yolunu bahtını açık etsin bizden geçti zaten bu saaten sonra surda yasayacagimiz 3 5 sene daha sonrası onların hayat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...