- 24,092
- 25,109
- 113
Bana cikacakmis öyle dedi allan baksanaKimseye çıkmaz zaten aw Umut var mı cidden sizde puhaha
Bana cikacakmis öyle dedi allan baksanaKimseye çıkmaz zaten aw Umut var mı cidden sizde puhaha
PıahwhhahBana cikacakmis öyle dedi allan baksana
Çekiliş sonuçlandıktan sonra söylesemKupon yapixaz aq ortakmiyiz son kararını soyle
Allah ishal etsin seni de kardeşimÇekiliş sonuçlandıktan sonra söylesem
Tamam lan hadi ortağız maksat muhabbet olsunAllah ishal etsin seni de kardeşim
İshal olmaktan mı Korkup kabul ettin puhhaTamam lan hadi ortağız maksat muhabbet olsun
Roll lose oldu muhabbet olfuMuhabbet konusu mu beyler 🧐
Millet yana döne içini dökecek konu arıyor bırak konuşsunlarMuhabbet konusu mu beyler 🧐
Kriptodan para bildirimi gelmediyse yattıkİshal olmaktan mı Korkup kabul ettin puhha
Geçmiş olsunKriptodan para bildirimi gelmediyse yattık
Burda açıklnmıyor mu kimğn kazandığı kardeşim belki Erhan kazanacak ben erhana çökecem bileyim kime çıktığını ğuahhaKriptodan para bildirimi gelmediyse yattık
Daha önce kazanmadım bilmiyorum açıklanır herhaldeBurda açıklnmıyor mu kimğn kazandığı kardeşim belki Erhan kazanacak ben erhana çökecem bileyim kime çıktığını ğuahha
Sen kupon attinda bizmi takip etmedik hnd -16.5 MSMillet yana döne içini dökecek konu arıyor bırak konuşsunlar
Ben sana listeyi atarım kazananlarıBurda açıklnmıyor mu kimğn kazandığı kardeşim belki Erhan kazanacak ben erhana çökecem bileyim kime çıktığını ğuahha
Yeminle öğlen Bi cyber -16.5 oynamıştım 112-95 bitmiştiSen kupon attinda bizmi takip etmedik hnd -16.5 MS
Biz herşeyi biliyoruzda meto bakma sen kocayinca köpeğe maskara oldukYeminle öğlen Bi cyber -16.5 oynamıştım 112-95 bitmişti
bol şansHerkese selamlar dostlar.. ilk adımda batmak için hazır mıyız 😀😀