Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dani02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
693
928
93
Arkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
Uygulama ismi ne

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,143
6,553
113
Arkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
görüntülü görüşmede ne yapıyosun acaba tam olarak 😂😂😂😂

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,143
6,553
113
ayrıca ciddi sordum görüntülü görüşmede ne yapılıyor bilgim yok kendinizi bu kadar önemli biri sanmayın

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
397
83
ayrıca ciddi sordum görüntülü görüşmede ne yapılıyor bilgim yok kendinizi bu kadar önemli biri sanmayın
Ciddi olmadığını benden daha iyi biliyorsun, ayrica kaç yıllık üye olduğunuz beni alakadar etmez, madem bu piyasanın içerisindesin o zaman görüntülü görüşmede ne olduğunu bilmen gerekir bu devirde onu da bilmiyorsan o da senin cehaletin

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,143
6,553
113
Ciddi olmadığını benden daha iyi biliyorsun, ayrica kaç yıllık üye olduğunuz beni alakadar etmez, madem bu piyasanın içerisindesin o zaman görüntülü görüşmede ne olduğunu bilmen gerekir bu devirde onu da bilmiyorsan o da senin cehaletin
kardeş kimliğimi senin gibi 3kuruşa ona buna peşkeş çekmiyom oyüzden bilmiyom bu cehaletse evet cahilim ama sen aciz durumdasın haberin yok aynaya bak biraz anladın?

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
397
83
kardeş kimliğimi senin gibi 3kuruşa ona buna peşkeş çekmiyom oyüzden bilmiyom bu cehaletse evet cahilim ama sen aciz durumdasın haberin yok aynaya bak biraz anladın?
Bu zamana kadar hiçbir bankaya kimlik vermedin mı sen, bu bahsettiğimiz fairfinans banka ile aynı, sen muhtemelen kimliğini yasadışı işlerde ibraz ettiğin için bizi de kendinden sandın :) neyse benim seviyemde değilsin ve iki kelimeyi zor bir araya getiriyorsun artık cevap dahi vermek istemiyorum sana

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,527
2,988
113
Hepsiburada da alışveriş nasıl kullanılıyor ödeme ekranında bilen varmı

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,372
1,955
113
Bnde yaptim görüntülü bna kimlikde sorun var yenileyin ole gelin dio kimligide yni yenilettim kırılmıştı 2 ay önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...