Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,720
11,003
113
Bana telefon yeni resmi note 13 pro 5g cihaz güvenli değil dedi nasıl cozecez bunu bilen varmı dostlar

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,144
1,427
113
AÇIKLAMA

arkadaşlar ben de bayram öncesi çok sıkıştım fair finansı bu formda gördüm girdim 7500 hazır limit 40k onaylı limit verdi görüntülü konuşma yaptım ve 40k lık bakiyem onaylandı sonra hapsiburada sitesinden altın alıp bozayım zararı en aza indireyim dedim ancak site her ürüne kredili satış açmıyor telefon veya ona benzer bazı ürünlere kredili satış imkanı sağlıyor ben de r10 sitesine girdim orda kurumsal olan bozumcu ile görüştüm adam 39k lık ürün alırız kargo bana ulaşınca 30k ödeme yaparım dedi ben de kabul ettim adam 3 tane telefon linki attı o linkteki ürünleri sepete ekledim ve kredi ile ödeme seçeneğine 3 ay taksit yaptım ürünleri aldım teslimat adresine adamın adresini yazdım "yarın kapında" ürün seçenekli olanlardan satın alım yaptığı için diper gün öğlen kargo teslim edildi ve teslim alır almaz parayı ibanıma attı

NOT satın alıcı isim ile ödemeyi yapacakları banka hesap ismi aynı ol ası lazım yoksa r10 daki bozum yapanlar kabul etmiyorlar çünkü kendileri mahkemelik olmaktan çekiniyorlar bilginiz olsun

NOT icra takibim varken 40k li it verdi bana bilginiz olsun kara listedeyim demeyin şansınızı deneyin gerçekten ihtiyacınız varsa kumar için bozacaksanız hiç bozmayın daha da içeri girmiş olursunuz tavsiye
Bu dediğini yapıyordum 4 gün önce adam adresini verdi kaydettim sipariş adımında hata verdi ve hepsiburada beni arayıp hesabın inceleneceğini söyledi sırf adres değişiminden dolayı yani o bozumcuların çoğunun adresi mimlenmiş ve önlem alınmış halen daha incelemede hepsiburada hesabım o yüzden ptt avmden sipariş verdim orası da kargo süresini uzatınca iptal ettim bi 10 gün de kredinin iadesini beklicem 😂

Mtzyapi54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
482
182
43
20k vereyim ister kral
“Adam zaten sıkıştığı için borca girip telefonu alıyor, bir tekme de sen vuruyorsun. Neredeyse cihazın yarı parasına çökmeye çalışmak hiç doğru değil. Sonra diyorlar neden insanlar kimseye güvenmiyor. Bu ülkede herkes birbirini nasıl koparırım derdine düşmüş gerçekten.”

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
345
169
43
“Adam zaten sıkıştığı için borca girip telefonu alıyor, bir tekme de sen vuruyorsun. Neredeyse cihazın yarı parasına çökmeye çalışmak hiç doğru değil. Sonra diyorlar neden insanlar kimseye güvenmiyor. Bu ülkede herkes birbirini nasıl koparırım derdine düşmüş gerçekten.”
koparma mevzusu değil ülke olarak gerçekten orospu çocugu bir ülkeyiz 7 den 70 yemişe amaç adam sikmek nasıl daha fazla sikerim bak ciddiyim bak böyleyiz karnımız doysa gözümüz doymaz bizim

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,778
3,451
113
herkese de 40k veriyor ama bunun ödemesi var arkadaşlar geri biliyorsun di mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...