- 21,291
- 7,488
- 113
Nasıl donusturdun dost bendede 20 k vargeeçn hafta banada limit çıktı nakite dönüştürdüm ama çok kestiler ya
Nasıl donusturdun dost bendede 20 k vargeeçn hafta banada limit çıktı nakite dönüştürdüm ama çok kestiler ya
Dolandırıcı bilginiz olsunSakaryada olup bozum yapicak olan varsa ulassin bana telefon alicam bozariz yuzyuze
Kardeşim bana yardımcı olursanız sevinirimiPhone 13 o fiyatlar da olması lazım
Tanıdığin telefoncu olmasina gerek yok sipariş et çık çarşıya fiyat al en çok verene satarsinDostlar 30k limit çıktı bayrama para lazım hiçbir yol yok mu telefon dışında tanıdığım herhangi bir telefoncu yok
klima mı alıp satacan yaz geliyor doğruHepsiburada klima falan alacaktım yapıkredi de çıktı ama bankada kullanınca olmuyor sadece hb diyor hb de bu kredi başvurusunu nasıl yapacağım
Yapıkredi hep çıkıyor kredi notun düşükse onay aşamasında Red veriyor zaten boşuna deneyip düşürme notunuHepsiburada klima falan alacaktım yapıkredi de çıktı ama bankada kullanınca olmuyor sadece hb diyor hb de bu kredi başvurusunu nasıl yapacağım
Anlık verenlee varDostlar 30k limit çıktı bayrama para lazım hiçbir yol yok mu telefon dışında tanıdığım herhangi bir telefoncu yok
DerkenAnlık verenlee var
bide senin gibi tipler var sanki fair finans sirketi babanin. Suana kadar bu tarz seyleri kullandim 5 kurusta geri donmedim. Adima biseyde yok maasimda yok kisacasi bisey alamazlar benden geri odeme falan yok yaniherkese de 40k veriyor ama bunun ödemesi var arkadaşlar geri biliyorsun di mi?
şevket 5 se 5 veriyor yükseltmiyor millet abandı ya 2 2.5 a bozdursunBana 5 k cikmisti goruntulu gorusmesiz. Goruntulu gorusme kisminda da 5 k yaziyodu. Ben simdi goruntulu gorussem bana 5 k daha mi ekleyecekler yoksa limit yukselecek mi 20 k falan verme ihtimali var mi
Çoluk çocuk var mı?bide senin gibi tipler var sanki fair finans sirketi babanin. Suana kadar bu tarz seyleri kullandim 5 kurusta geri donmedim. Adima biseyde yok maasimda yok kisacasi bisey alamazlar benden geri odeme falan yok yani
Tipe göre veriyorlar kanımca, bazısına 30-40 vermiş bana 7.5dan 20 verdi ,bu tipe 20 yeter demiştir.Bana 5 k cikmisti goruntulu gorusmesiz. Goruntulu gorusme kisminda da 5 k yaziyodu. Ben simdi goruntulu gorussem bana 5 k daha mi ekleyecekler yoksa limit yukselecek mi 20 k falan verme ihtimali var mi
Kanka herkese limit öğren diyince otomatik 5 k kayıt olursan ekstrami artış sağlıyor bilgin var mı?Tipe göre veriyorlar kanımca, bazısına 30-40 vermiş bana 7.5dan 20 verdi ,bu tipe 20 yeter demiştir.
Ben üye oldum 7.5k limitin hazır yazdı,yukardada limiti arttırmak için görüntülü görüş dedi görüşünce 20k olduKanka herkese limit öğren diyince otomatik 5 k kayıt olursan ekstrami artış sağlıyor bilgin var mı?
Yüzde kaca bozuyor dostgüvenilir bi bozumcu var yıllardır oradan kredim moneypay yapıyordum konuyu görünce sordum nedir diye 150 kargo vermişherkese limit veriyor adam güvenilir belki içinizden ondan bozum yapan da vardır ismini yine de vermeyim yasaktır belki ama buradaki 200-300 mesajlı elemanlara güvenmeyin
o tipler sokakta rahat rahat geziyor ama senin gibi tipler herkese borç takmış kafası önde geziyor ama yşne de yüzü olmuyor nedense.bide senin gibi tipler var sanki fair finans sirketi babanin. Suana kadar bu tarz seyleri kullandim 5 kurusta geri donmedim. Adima biseyde yok maasimda yok kisacasi bisey alamazlar benden geri odeme falan yok yani