Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,233
565
113
Hepsiburada klima falan alacaktım yapıkredi de çıktı ama bankada kullanınca olmuyor sadece hb diyor hb de bu kredi başvurusunu nasıl yapacağım

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,565
714
113
herkese de 40k veriyor ama bunun ödemesi var arkadaşlar geri biliyorsun di mi?
bide senin gibi tipler var sanki fair finans sirketi babanin. Suana kadar bu tarz seyleri kullandim 5 kurusta geri donmedim. Adima biseyde yok maasimda yok kisacasi bisey alamazlar benden geri odeme falan yok yani

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,565
714
113
Bana 5 k cikmisti goruntulu gorusmesiz. Goruntulu gorusme kisminda da 5 k yaziyodu. Ben simdi goruntulu gorussem bana 5 k daha mi ekleyecekler yoksa limit yukselecek mi 20 k falan verme ihtimali var mi

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,357
9,953
113
Bana 5 k cikmisti goruntulu gorusmesiz. Goruntulu gorusme kisminda da 5 k yaziyodu. Ben simdi goruntulu gorussem bana 5 k daha mi ekleyecekler yoksa limit yukselecek mi 20 k falan verme ihtimali var mi
şevket 5 se 5 veriyor yükseltmiyor millet abandı ya 2 2.5 a bozdursun

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,865
3,558
113
Tipe göre veriyorlar kanımca, bazısına 30-40 vermiş bana 7.5dan 20 verdi ,bu tipe 20 yeter demiştir.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,291
4,276
113
güvenilir bi bozumcu var yıllardır oradan kredim moneypay yapıyordum konuyu görünce sordum nedir diye 150 kargo vermiş :D herkese limit veriyor adam güvenilir belki içinizden ondan bozum yapan da vardır ismini yine de vermeyim yasaktır belki ama buradaki 200-300 mesajlı elemanlara güvenmeyin

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,240
15,934
113
güvenilir bi bozumcu var yıllardır oradan kredim moneypay yapıyordum konuyu görünce sordum nedir diye 150 kargo vermiş :D herkese limit veriyor adam güvenilir belki içinizden ondan bozum yapan da vardır ismini yine de vermeyim yasaktır belki ama buradaki 200-300 mesajlı elemanlara güvenmeyin
Yüzde kaca bozuyor dost

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,778
3,451
113
bide senin gibi tipler var sanki fair finans sirketi babanin. Suana kadar bu tarz seyleri kullandim 5 kurusta geri donmedim. Adima biseyde yok maasimda yok kisacasi bisey alamazlar benden geri odeme falan yok yani
o tipler sokakta rahat rahat geziyor ama senin gibi tipler herkese borç takmış kafası önde geziyor ama yşne de yüzü olmuyor nedense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...