Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 955,74 kuruş Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,746
4,470
113
@fearjr1992 dostum gönderirsin göndermezsin canin sagolsun ama burada tek yanlış kişi ben degilim

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,441
10,684
113
Arasam aradım derım ben aramadım ne ısım var aılenle bır sey attın ortaya sacma sapan
TM bilader ben senle baş edemem daha da beni alintilama carsın Pazar olsun birdaha ugrasirsan ama böyle tepki vermek emin ol

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,441
10,684
113
Her alakan olmahan konuya atlıyorsun buluyolar demekkı senı bıraz gerıde dur zıplama herseye
Ben anlamıyorum birader tamam haklısın ben konuma gidiyorum ben haksızim sen atliyorsun bizi suçlama hadi yazma bana

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,746
4,470
113
Sen konusma uckagıtcı
Üçkağıtçı senin gibi adamlara derler hayatin para burada nerde para muhabbeti gecse sen ilk sıradasın git çalış hayatin burada geciyor kumar rol cekilis satacak biseyin var mi olsa onu da satarsın seninle derdim yok sen ne alaka bana sardın simdi

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
37,485
113
Üçkağıtçı senin gibi adamlara derler hayatin para burada nerde para muhabbeti gecse sen ilk sıradasın git çalış hayatin burada geciyor kumar rol cekilis satacak biseyin var mi olsa onu da satarsın seninle derdim yok sen ne alaka bana sardın simdi
Ben sana yazmamıstım onu demek bole dusunuyorsun hakkımda

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,441
10,684
113
Banlatmak ıcın yalan attınız ortaya yemedıler yalanı mılletle ugrasmayın
Ulan başkana bile atmadım o mesajları yazdıklarını bak sınırını bozma yine sana acıdım burda bir ekmek yiyorsun belliki burayı kazanç kapısı etmişsin şansını zorlama

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,678
2,878
113
Beyler tamam lo konuyu kirlettiniz kavga etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...