Kanka bundan 2-3 gun once nba fena para dagitti yata yata twcrubelendik favori ust gorulen butun maclari patlatabilirler kuzey amerikadan 1.5 ustluk mac bakabilirsin hangi siteden oynuyorsunArkadaşlar merhaba. Bugün gece maaşım yatacak fakat bu ay maaşımın 2 katı ödeme var. Bunu gece nba maçları ile 100K yapıp (tabi yapabilirsem) çıkmayı düşünüyorum. Sadece 2/2 lazım. Aslında Brooklyn-Atlanta ve Milwauke-Celtic maçlarını takip edip canlıdan per olarak alt girmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz nedir ? Nba sever arkadaşlar konu hakkında görüş bildirebilir mi ?
NBA uzmani olarak söylüyorum. Kafayı yemişsin alt girilirmi hiçArkadaşlar merhaba. Bugün gece maaşım yatacak fakat bu ay maaşımın 2 katı ödeme var. Bunu gece nba maçları ile 100K yapıp (tabi yapabilirsem) çıkmayı düşünüyorum. Sadece 2/2 lazım. Aslında Brooklyn-Atlanta ve Milwauke-Celtic maçlarını takip edip canlıdan per olarak alt girmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz nedir ? Nba sever arkadaşlar konu hakkında görüş bildirebilir mi ?
Bu kafayla seni çok kötü zamanlar bekliyor. Yanlış anlama ama durum buArkadaşlar merhaba. Bugün gece maaşım yatacak fakat bu ay maaşımın 2 katı ödeme var. Bunu gece nba maçları ile 100K yapıp (tabi yapabilirsem) çıkmayı düşünüyorum. Sadece 2/2 lazım. Aslında Brooklyn-Atlanta ve Milwauke-Celtic maçlarını takip edip canlıdan per olarak alt girmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz nedir ? Nba sever arkadaşlar konu hakkında görüş bildirebilir mi ?
Aynı durumda olmak istemezdim bende yaşadım bol şanszor dost ya hep ya hiç diyecek konumdayım artık
Amerika'ya gitArkadaşlar merhaba. Bugün gece maaşım yatacak fakat bu ay maaşımın 2 katı ödeme var. Bunu gece nba maçları ile 100K yapıp (tabi yapabilirsem) çıkmayı düşünüyorum. Sadece 2/2 lazım. Aslında Brooklyn-Atlanta ve Milwauke-Celtic maçlarını takip edip canlıdan per olarak alt girmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz nedir ? Nba sever arkadaşlar konu hakkında görüş bildirebilir mi ?
150.5 altPhiladelphia 76ers Minnesota Timberwolves bu maç için yorumlarınız nedir playoff havasında maç olacak gibi duruyor philadelphia da embiid minnesota da maxeyy in durumları belirsiz
?150.5 alt
O maça gireceğime Dallas maçına girerim daha iyi dost.Phiyide çok severim ama Minnesota çok namusuz takım durunca çok fena kitliyor maçı açınca çok fena açıyor.Dallas maçına bi odaklan o maç çok hızlı geçer diye düşünüyorumPhiladelphia 76ers Minnesota Timberwolves bu maç için yorumlarınız nedir playoff havasında maç olacak gibi duruyor philadelphia da embiid minnesota da maxeyy in durumları belirsiz
phi maçı canlıdan çeyrek alt kovalanmaz mı sence dost ?O maça gireceğime Dallas maçına girerim daha iyi dost.Phiyide çok severim ama Minnesota çok namusuz takım durunca çok fena kitliyor maçı açınca çok fena açıyor.Dallas maçına bi odaklan o maç çok hızlı geçer diye düşünüyorum
Dost phide adem bana denen lanet oynuyorsa alt ver ama enbd varsa üst ver bence adem bona çok şirreet topçuphi maçı canlıdan çeyrek alt kovalanmaz mı sence dost ?