- 1,237
- 384
- 83
Baska forumdaydim oradan bu yüzden kaçtım kazanırken insanlar en yakin arkadaşın kankan ama para yollamayınca düşman oluyorlarAyıp ediyorsunuz
Baska forumdaydim oradan bu yüzden kaçtım kazanırken insanlar en yakin arkadaşın kankan ama para yollamayınca düşman oluyorlarAyıp ediyorsunuz
Burasıda bizim eski ahıra benzemeye başlamış dayıWay capkin
Yavaş yavaşBurasıda bizim eski ahıra benzemeye başlamış dayı
Yav düşmanıma bile böyle diyemem ben nasıl bi zihniyet bu akıl sır ermezBaska forumdaydim oradan bu yüzden kaçtım kazanırken insanlar en yakin arkadaşın kankan ama para yollamayınca düşman oluyorlar
Lan kendin ne dağıtım yaptın da dağıtım istiyorsun sen kazansan bile atmam senin bu zihniyetineDağıtım yap diyen yok @berkays7 haklı o zaman herkes kupon paylaşsın 100 TL 200 TL sayfa komple kupon olsun herkes kupon payalssin komple 20 bin kişi kimse dağıtmasın fantezi olsun diye güzel bişey mi
Akıl sır ermeyen şeylere burnunu sokma o zaman 😄Yav düşmanıma bile böyle diyemem ben nasıl bi zihniyet bu akıl sır ermez
Olum siz salak mısınız adamın muhasebesini tutuyorsunuz ister dağıtır ister dağıtmaz forumda öyle bi kural mı var dağıtım zorunlu diye iyice kafayı yemişsiniz kumar oynaya oynayaDağıtım yap diyen yok @berkays7 haklı o zaman herkes kupon paylaşsın 100 TL 200 TL sayfa komple kupon olsun herkes kupon payalssin komple 20 bin kişi kimse dağıtmasın fantezi olsun diye güzel bişey mi
Adam değilsin benim çevremden ödül alacak olursan sana aldirirsam namerdimAkıl sır ermeyen şeylere burnunu sokma o zaman 😄
Sosyal mecra işte tanımadığın adama beddua da kolay sallamak daYav düşmanıma bile böyle diyemem ben nasıl bi zihniyet bu akıl sır ermez
Seni de çevreni de sen git eşek yarışı oyna digidik 🤣Adam değilsin benim çevremden ödül alacak olursan sana aldirirsam namerdim
Sen napiyosun nasılsın dayıcığım sağlığın sıhhatin nasil emekli olmadın mı daha 😀Yavaş yavaş
Niye paran yoksa oynama. Adam keyfine açar takip eden eder. Dağıtım da bir zorunluluk yok zaten. Beyin hucreleriniz para üzerine mı kurulu.Dağıtım yap diyen yok @berkays7 haklı o zaman herkes kupon paylaşsın 100 TL 200 TL sayfa komple kupon olsun herkes kupon payalssin komple 20 bin kişi kimse dağıtmasın fantezi olsun diye güzel bişey mi
Bekleyin o zaman 50 sayfa kupon paylasacam her gün madem öyle 🤣Olum siz salak mısınız adamın muhasebesini tutuyorsunuz ister dağıtır ister dağıtmaz forumda öyle bi kural mı var dağıtım zorunlu diye iyice kafayı yemişsiniz kumar oynaya oynaya
Çoktan emekliyim ama hala emekliyom🤣🤣Sen napiyosun nasılsın dayıcığım sağlığın sıhhatin nasil emekli olmadın mı daha 😀
İstediğime oynarım param var oynarim seni bağlamazSeni de çevreni de sen git eşek yarışı oyna digidik 🤣
Yiyemedik şu maaşı ağız tadıyla 😀😀Çoktan emekliyim ama hala emekliyom🤣🤣
Senin beyin hücren ne üzerine kurulu bahse dustugune göre para değil mi amaçNiye paran yoksa oynama. Adam keyfine açar takip eden eder. Dağıtım da bir zorunluluk yok zaten. Beyin hucreleriniz para üzerine mı kurulu.
Gözün doysunYiyemedik şu maaşı ağız tadıyla 😀😀
Hadi roll yaaptir hayrın dokunsun bi 😀Gözün doysun