Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling flacssoNN // Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113
Dağıtım yap diyen yok @berkays7 haklı o zaman herkes kupon paylaşsın 100 TL 200 TL sayfa komple kupon olsun herkes kupon payalssin komple 20 bin kişi kimse dağıtmasın fantezi olsun diye güzel bişey mi

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,771
25,975
113
Dağıtım yap diyen yok @berkays7 haklı o zaman herkes kupon paylaşsın 100 TL 200 TL sayfa komple kupon olsun herkes kupon payalssin komple 20 bin kişi kimse dağıtmasın fantezi olsun diye güzel bişey mi
Lan kendin ne dağıtım yaptın da dağıtım istiyorsun sen kazansan bile atmam senin bu zihniyetine

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,415
3,722
113
Olum siz salak mısınız adamın muhasebesini tutuyorsunuz ister dağıtır ister dağıtmaz forumda öyle bi kural mı var dağıtım zorunlu diye iyice kafayı yemişsiniz kumar oynaya oynaya

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,670
5,728
113
Niye paran yoksa oynama. Adam keyfine açar takip eden eder. Dağıtım da bir zorunluluk yok zaten. Beyin hucreleriniz para üzerine mı kurulu.

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113
Olum siz salak mısınız adamın muhasebesini tutuyorsunuz ister dağıtır ister dağıtmaz forumda öyle bi kural mı var dağıtım zorunlu diye iyice kafayı yemişsiniz kumar oynaya oynaya
Bekleyin o zaman 50 sayfa kupon paylasacam her gün madem öyle 🤣

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113
Niye paran yoksa oynama. Adam keyfine açar takip eden eder. Dağıtım da bir zorunluluk yok zaten. Beyin hucreleriniz para üzerine mı kurulu.
Senin beyin hücren ne üzerine kurulu bahse dustugune göre para değil mi amaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...