Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Fterim1905 / Euroleague

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,240
62,613
113
Yalan soyluyo awk millet yapismasin diye yapıyor.zaten hep ya freebet basıyor yada kayıp bonusu hiç normal parayla kupon yaptım dediğini görmedim.freebet diyoki az kazandım sanalim diyo 😁
Puahhaha polonyalilar degistirmis fatih hocami
[/QUOTE]
Nereli la acaba bu hayatımda gordugum en fırıldak adamlardan biri bu he 😁

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,240
62,613
113
Bu @Enbet Destek den gün sonu spini aldık bonanza da 0.20 kuruştan eklemiş destek diyor güncelleme var düzelecek bende dedim ama ne zaman 😂😂
Banada öyle oldu ağzımı bozdurdular.yalan konuşuyor kardeş güncelleme falan hikaye deli etti bugün beni destek.yaw dellenmisim zatn diyorumki promoda 2 yazıyor 20nkurustan eklenmiş diyoki alt yapı yapıyor lan get ordan iyice delllendim bide bana diyoki size bugünün şanslı oyununu söylememi istermisiniz 😡😡

ultrAslan1905

Galatasaray 🟨🟥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,586
2,121
113
Banada öyle oldu ağzımı bozdurdular.yalan konuşuyor kardeş güncelleme falan hikaye deli etti bugün beni destek.yaw dellenmisim zatn diyorumki promoda 2 yazıyor 20nkurustan eklenmiş diyoki alt yapı yapıyor lan get ordan iyice delllendim bide bana diyoki size bugünün şanslı oyununu söylememi istermisiniz 😡😡
Mallara kızıp 0.20 den çevirdim önünden ama gün sonu bekleyemem çevirmycm düzelene kadar cinnet geçirtiyorlar adama yarım saat yazdım birde desteğe

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,970
54,137
113
Aynen ayar olduk neyse rollumuze gecelim konuda kim varsa sen liste yap bence yoksa corba olur

ultrAslan1905

Galatasaray 🟨🟥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,586
2,121
113
Bana birde diyor betco da güncelleme var dedim diğer betco alt yapılı siteler sorun yok baktım ondan sonra çevirdi bizim bonus talep de güncelleme var a