- 7,346
- 3,549
- 113
umut mu isminEkli dosyayı görüntüle 744144Sana inat gitmiyorum lole kalan kasa ile devam 200k daha çekip 250 şer daha rol açtırcam 😂
umut mu isminEkli dosyayı görüntüle 744144Sana inat gitmiyorum lole kalan kasa ile devam 200k daha çekip 250 şer daha rol açtırcam 😂
EnişteSen oynamayı bilmiyon hocam sorun sende galiba
Selametle suatım Allah'a emanetBen kactim beyler herkese bol şans tango roll actircam dedin sabah uyandigimda bakicam kontrol edicem ona göre puahha
hahahaah hadi tigres koydum gitttisiz koyunda güzel bir ismim olsun
Valla zor gotu kurtardık suan artık yarina yaparız şl maclari var yarin o maclari beklim yoksa elde olan da giderO zaman bir rolde sendemi deniyoruz dost
hahahaah hadi tigres koydum gittti
Evet de masaya girdim ikisi de çıktı 😂umut mu ismin
nerdesin suan 1 kişiyle oynuyorsunEvet de masaya girdim ikisi de çıktı 😂
tek basına napıyon masada laEvet de masaya girdim ikisi de çıktı 😂
20 blindteyim de 2side kaçtı sazan bekliyoruz 😂nerdesin suan 1 kişiyle oynuyorsun
Seni tebrik ediyorum dost psg maci alir demistin bende liver hayatta vermez demiştim sen hakli ciktinEvet de masaya girdim ikisi de çıktı 😂
kanka 800 var neden20 blindteyim de 2side kaçtı sazan bekliyoruz 😂
Lewandoski yaktı o güzelim kuponu kanka özeti izledim çok küfür ettimSeni tebrik ediyorum dost psg maci alir demistin bende liver hayatta vermez demiştim sen hakli ciktin
La o oyuncu bahsi senin miydi bugun biri yapmistiLewandoski yaktı o güzelim kuponu kanka özeti izledim çok küfür ettim
Tango Elena Rybakina - Andrewe maçı varEvet de masaya girdim ikisi de çıktı 😂