Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Kriz

azalak

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
67
27
18
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Beynine selamlar biraz beynin olabilseydi keşke 😂😂

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,582
12,877
113
Önce sağlık kardeşim 50 k günümüz için ve ihtiyaçlar için çalışan insanlar için güzel para üzme canını önce sağlık unutma kardesim

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,210
2,980
113
Gorurusunuz bı gün milyonu vurur bu ama elinde tutar mı o gece verir mi bilemem

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,893
12,798
113
Banlanmıycağımı bilsem bişey derdim de 😂

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Yeminederim senin manyak olduğunu anlamıştım kaçmıyor kardeşim kaçmıyor gözden

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,310
2,392
113
Kral takma kafana 100 k olmasa sen 150 neden olmasın dicektin o para her halükarda da gidicekti zaten

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Aynı krizi gece bende yaşadım 30k yaptım 1k dan sabaha kadar maç oyna sonuç 0 şu an mal gibi düşünüyorum

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
10,492
113
Eşekten adam olur senden adam olmaz Clovers ha birde Fenerden

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Ya adı üstünde koddan kazandığım diyorsun. Koddan kazanmak o duruma düşmek kumarın "GT deliği" gibi bir şey. Kaybettiginle alakalı yeterince zorbalanmamiş gibi bir de sonrasında şöyle oldu böyle krize girdim diye bu durumu saltanat haline getirdin. Yazık kral

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,310
2,392
113
Kaybedersin anlarım 50k çok yüksek bisi değilde 1k betle farm yapman absürt ve deli saçması kafana sokim senin cacık olmaz senden
Mk normalde 1 bet 2 bet çevirir Arap yağı misali yapmış git 100 200 çevir 1 k çevirmek ne 50 tur hakkın bar gelmezse nanay yada olur kenarda 300 500 k o adam girsin çevirsin kuyuda köşede 1 tl yok 1 k bet at

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Lan deli pardon clovers delisi o konuları açmaki saçma saçma oyuna odaklanıp kybetmeyesin açma oglum lan açma birdaha konu deliii