- 17,073
- 6,507
- 113
😓 ogünden beri bel doğrulmadıAh eski dost ah
😓 ogünden beri bel doğrulmadıAh eski dost ah
Beynine selamlar biraz beynin olabilseydi keşke 😂😂Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Yeminederim senin manyak olduğunu anlamıştım kaçmıyor kardeşim kaçmıyor gözdenDostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Kral takma kafana 100 k olmasa sen 150 neden olmasın dicektin o para her halükarda da gidicekti zatenDostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Mk normalde 1 bet 2 bet çevirir Arap yağı misali yapmış git 100 200 çevir 1 k çevirmek ne 50 tur hakkın bar gelmezse nanay yada olur kenarda 300 500 k o adam girsin çevirsin kuyuda köşede 1 tl yok 1 k bet atKaybedersin anlarım 50k çok yüksek bisi değilde 1k betle farm yapman absürt ve deli saçması kafana sokim senin cacık olmaz senden
Nasıl sakin kalabiliyorsunuz yeminle anlamıyorum 1 milyon az değil insan illaki krize girer tabihaziran ayında 1milyon kaybettim ben napsaydım ? kuruş para kalmamıştı üstelik
Yarın maaşımı alıyon canım kardeşim benimmm ben bu enteplileri nekadar Sevim haNasıl sakin kalabiliyorsunuz yeminle anlamıyorum 1 milyon az değil insan illaki krize girer tabi

Kardo senin erenköye yatman gerekiyor 😄@clovers1995 dost psikiyatriye gitmem gerekiyor muEkli dosyayı görüntüle 941790
Cloversa vurulan iğneden istiyorumKardo senin erenköye yatman gerekiyor 😄