- 2,620
- 2,074
- 113
Yani bundan benim çıkarmam gereken ders nedir onu söyle bana ablam 😂Ben ona fırjır diyom 😁
Yani bundan benim çıkarmam gereken ders nedir onu söyle bana ablam 😂Ben ona fırjır diyom 😁
pisisi var😁Yani bundan benim çıkarmam gereken ders nedir onu söyle bana ablam 😂
Eyvallah toprağım forumun gülü, yüzümüzün tebessümüsün vesselam.Buarada bende aslen Malatyaliyim dost memnun oldum
Doğru tesbit Gökhan ağabeySessizlik Azer iyi degilim diyor çok zor durumdayim bayramda haram yiyemedim 1 tane bonus denk gelmedi diyor
Hocam bir oku üflede su sansimiz dönsün beEyvallah toprağım forumun gülü, yüzümüzün tebessümüsün vesselam.
biraz makara yapayım dedimYani bundan benim çıkarmam gereken ders nedir onu söyle bana ablam 😂
Pek frekanslar uyuşmadi anlayamıyorum seni iyi geceleri diliyorum abla sana 😂🤣pisisi var😁
Teknoloji geliştikçe üfürüğümüz para etmiyor dost, vardan dönüyor.Hocam bir oku üflede su sansimiz dönsün be
Gel gel bende frekans azer ac iyi değilim 🤣Pek frekanslar uyuşmadi anlayamıyorum seni iyi geceleri diliyorum abla sana 😂🤣
Bu hayatin varini yokunu hocam isyan etmeyeyim sen bilirsinTeknoloji geliştikçe üfürüğümüz para etmiyor dost, vardan dönüyor.
Yetti reis sonrası sıkıntıya sokar 🤣Gel gel bende frekans azer ac iyi değilim 🤣
Sıkıntı yok be abla inan bizde makaradayiz iyi gecelerin olsun😀biraz makara yapayım dedim![]()
Yetmez yetmez devammmYetti reis sonrası sıkıntıya sokar 🤣
Tekele gidemem bitti gidersem masraf en iyisi uyumak sende uyu 😀🤣😂😀Yetmez yetmez devammm
Azman ne o ne demek
Gece daha uzundurTekele gidemem bitti gidersem masraf en iyisi uyumak sende uyu 😀🤣😂😀
Hahahha azmani hic farketmemisim ya sen bitanesin 🤣🤣🤣- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
CanımsınHahahha azmani hic farketmemisim ya sen bitanesin 🤣🤣🤣