Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gönül Deryası

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,104
15,803
113
Yakışmıyor ama düşmüşuz işte yapcak bişey yok neyse herkesin var kendine göre derdi 10 yıl oldu 28 yasindayim ara veririm 1 ay sonra yine devam bende anlamadım
İnsan hayatinda ogle geceler olur kimseye zarar ziyan yok burayada yok mesela o yüzden afiyet bal olsun 👋

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,104
15,803
113
Abi diyorum kusura bakma Gökhan abi bilemiyoruz o kadar alem gördüm bizden büyük kurabiye olmadigi sürece abi deriz🫡
Eyv dostum bizlerde gördük be fazlasıyla bu hayati sanal ortamdayiz gönül ister tabiki bazi dostlarla yüz yüze gelelim bizde çok derin cizgilerden geçtik hayatta dedigin gibi derdim var deme bilemessin hesabı şükür elimiz ayagimiz tutuyor Allah sağlık sihhat versin gerisi cozulmucek seyler degil derr etme kendine saglikli günler dilerim gerisi çözülür

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,621
2,076
113
Eyv dostum bizlerde gördük be fazlasıyla bu hayati sanal ortamdayiz gönül ister tabiki bazi dostlarla yüz yüze gelelim bizde çok derin cizgilerden geçtik hayatta dedigin gibi derdim var deme bilemessin hesabı şükür elimiz ayagimiz tutuyor Allah sağlık sihhat versin gerisi cozulmucek seyler degil derr etme kendine saglikli günler dilerim gerisi çözülür
Cansın abi 50 yaşında lavuk gördük 20 yaşında gibi 20 yaşında gördük 50 gibi sende saglam bir abiye benziyorsun veyahut bu gece sardı sohbet senle iyi geceler olsun

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,104
15,803
113
Cansın abi 50 yaşında lavuk gördük 20 yaşında gibi 20 yaşında gördük 50 gibi sende saglam bir abiye benziyorsun veyahut bu gece sardı sohbet senle iyi geceler olsun
İyi geceler kardesim ayikkende konusalim sorun yok tanisiriz gecen güzel olsun