- 2,621
- 2,076
- 113
Ooo aldik 2 daha oda bitiste yavassin dost 😀😂Gece daha uzundur![]()
Ooo aldik 2 daha oda bitiste yavassin dost 😀😂Gece daha uzundur![]()
Ya bi 50 lik raki 3 kirmizi devirdim yekten ha yalansa sabaha cikmayayimOoo aldik 2 daha oda bitiste yavassin dost 😀😂
Niye yalan olsun 50 lik viski 5 Gold uzun süre olduYa bi 50 lik raki 3 kirmizi devirdim yekten ha yalansa sabaha cikmayayimoda bitiyor gazapizm acicam simdi sinir krizlerim
Ya bi 50 lik raki 3 kirmizi devirdim yekten ha yalansa sabaha cikmayayimoda bitiyor gazapizm acicam simdi sinir krizlerim
Yarasın yakisirNiye yalan olsun 50 lik viski 5 Gold uzun süre oldu
Yakışmıyor ama düşmüşuz işte yapcak bişey yok neyse herkesin var kendine göre derdi 10 yıl oldu 28 yasindayim ara veririm 1 ay sonra yine devam bende anlamadımYarasın yakisir
İnsan hayatinda ogle geceler olur kimseye zarar ziyan yok burayada yok mesela o yüzden afiyet bal olsun 👋Yakışmıyor ama düşmüşuz işte yapcak bişey yok neyse herkesin var kendine göre derdi 10 yıl oldu 28 yasindayim ara veririm 1 ay sonra yine devam bende anlamadım
Yas kaç reisİnsan hayatinda ogle geceler olur kimseye zarar ziyan yok burayada yok mesela o yüzden afiyet bal olsun 👋
41Yas kaç reis
Abi diyorum kusura bakma Gökhan abi bilemiyoruz o kadar alem gördüm bizden büyük kurabiye olmadigi sürece abi deriz🫡
İnsan hayatinda ogle geceler olur kimseye zarar ziyan yok burayada yok mesela o yüzden afiyet bal olsun 👋
Eyv dostum bizlerde gördük be fazlasıyla bu hayati sanal ortamdayiz gönül ister tabiki bazi dostlarla yüz yüze gelelim bizde çok derin cizgilerden geçtik hayatta dedigin gibi derdim var deme bilemessin hesabı şükür elimiz ayagimiz tutuyor Allah sağlık sihhat versin gerisi cozulmucek seyler degil derr etme kendine saglikli günler dilerim gerisi çözülürAbi diyorum kusura bakma Gökhan abi bilemiyoruz o kadar alem gördüm bizden büyük kurabiye olmadigi sürece abi deriz🫡
Cansın abi 50 yaşında lavuk gördük 20 yaşında gibi 20 yaşında gördük 50 gibi sende saglam bir abiye benziyorsun veyahut bu gece sardı sohbet senle iyi geceler olsunEyv dostum bizlerde gördük be fazlasıyla bu hayati sanal ortamdayiz gönül ister tabiki bazi dostlarla yüz yüze gelelim bizde çok derin cizgilerden geçtik hayatta dedigin gibi derdim var deme bilemessin hesabı şükür elimiz ayagimiz tutuyor Allah sağlık sihhat versin gerisi cozulmucek seyler degil derr etme kendine saglikli günler dilerim gerisi çözülür
İyi geceler kardesim ayikkende konusalim sorun yok tanisiriz gecen güzel olsunCansın abi 50 yaşında lavuk gördük 20 yaşında gibi 20 yaşında gördük 50 gibi sende saglam bir abiye benziyorsun veyahut bu gece sardı sohbet senle iyi geceler olsun
Ayığız zaten abi önemli olan samimiyetİyi geceler kardesim ayikkende konusalim sorun yok tanisiriz gecen güzel olsun
bilmukabele ondan demedim içiyoruz sonucta birazda dertlendik anlamında affola görüşelim manasında hayata zaten hep ayık olmak lazim kal saglicaklaAyığız zaten abi önemli olan samimiyet
Şiir gibisin dayıbilmukabele ondan demedim içiyoruz sonucta birazda dertlendik anlamında affola görüşelim manasında hayata zaten hep ayık olmak lazim kal saglicakla
İyi geceler kardesim benden bu kadar kal saglicaklaŞiir gibisin dayı
Dayı gitme gece çekim gelsin marstan 500 atesleyimİyi geceler kardesim benden bu kadar kal saglicakla