- 20,088
- 21,694
- 113
Sen beni kandırırsın olmaz sen hem rollingten gelen parayı yersin üstüne bide maaş istersin senden olmaz bana daha Cevher insanlar lazım Hakan gibi
Sen beni kandırırsın olmaz sen hem rollingten gelen parayı yersin üstüne bide maaş istersin senden olmaz bana daha Cevher insanlar lazım Hakan gibi
Bizde bu forumda baya aktifiz hakan gibi adamların hiç bir zaman insanlara katkısı olmaz adam çalışmiyor günde 5 10 tane rol kovalıyor 3 4 tanesinden odul aliyor aldığı paraları köşeye atiyor ve bunu iş olarak görüyor artik bir insan kendini bu kadar küçük dusurmemesi lazım artik forum geçinme kapısı değildir hala anlamadilarshellacta ayip etmis adam kaç saattir gelmiyorsa demek ki parayı ya kaybetti ya çekti yedi bunu kendi de biliyor ama niye rencide ediyor adamı enteresan durum bu hakanı neden kimse sevmiyor sırf roll açmayip sadece takip ettigi icin mi
Senıde carpan carpana masallah@alkansglm sabah 1800 tl parayı alıp kayboldu herkesin aklında bulunsun bu adamları forumda barındırmayın forum dolandırıcı dolmuş haberiniz olsub
Bana neden yazmadın arkadaş valla deli olucam sonunda@alkansglm sabah 1800 tl parayı alıp kayboldu herkesin aklında bulunsun bu adamları forumda barındırmayın forum dolandırıcı dolmuş haberiniz olsub
Hala satılık mı ?Hızlı mesaj yazabilen , sinyal kabiliyeti yüksek , gözlük kullanmayan rollingci aranıyor
Günde 8 saat çalışma 25 bin₺ maaş.
Forumda aktif olarak tüm rollinglerde katılmak zorunda kazanç bana gelecek o kişi maaşını bilecek irtibata geçmek isteyen özelden yazabilir 😆 sigorta yok
Geldim testi burdayimSen beni kandırırsın olmaz sen hem rollingten gelen parayı yersin üstüne bide maaş istersin senden olmaz bana daha Cevher insanlar lazım Hakan gibi
Geçmiş olsun sıkıntı yokta bi kumar için bu kadar müptezel olunmazGeçmiş olsun
Enişteee tüpçü kuponumuz varmı 😂Hala satılık mı ?
Roll için dağıtımBana neden yazmadın arkadaş valla deli olucam sonunda
Bende seni dolandırdım emmi . Sakın beni söyleme her yerdeEfendim. Buyrun
Ateşle bi 1000lik aç karnımızı doyuralım kuponumuzu yapalımEnişteee tüpçü kuponumuz varmı 😂
Hakan'ın gizli ekurisi ezel çıktı bide🤣🤣Bizde bu forumda baya aktifiz hakan gibi adamların hiç bir zaman insanlara katkısı olmaz adam çalışmiyor günde 5 10 tane rol kovalıyor 3 4 tanesinden odul aliyor aldığı paraları köşeye atiyor ve bunu iş olarak görüyor artik bir insan kendini bu kadar küçük dusurmemesi lazım artik forum geçinme kapısı değildir hala anlamadilar
Halledilir o gece beni ilgilendirmiyor uyuyoruz kardeşim yerim2de kazanplayico mail adresimi değişmiş çekim yapamıyorum yaw sımdı aradılar bakalım nolcak
bu geceki kasamız bu
Ekli dosyayı görüntüle 938639
Seninki bişe degil🤣Bende seni dolandırdım emmi . Sakın beni söyleme her yerde
Vay anasını yanlış ata oynamışız desene hahsgs@tahir1603 adama kankam diye ilan ettiğin gün patladı puahahaj maşallah dedipün 2 gün yaşamıyor