Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hakan170 | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,343
2,253
113
Yaw gelip kendilerini bize anlatmasinlar kimin ne olduğunu bilmiyoruzmu gecen bir roldeydi Adam jojo kullanici adinizi atin parayi oraya godnrrcem dedi hakan jojo hesabim yok dedi insanin akliylan alay etmesinler yiyiciyim desinler tm diyelim bizde
JoJo hesabı olmayan kimse yok. Benim babaannemin bile var . (Dedemin multisi)

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,559
979
113
Yaw gelip kendilerini bize anlatmasinlar kimin ne olduğunu bilmiyoruzmu gecen bir roldeydi Adam jojo kullanici adinizi atin parayi oraya godnrrcem dedi hakan jojo hesabim yok dedi insanin akliylan alay etmesinler yiyiciyim desinler tm diyelim bizde
reis sen her konuda söylersin , tek yiyen tek ölür , ödül alan roll açsın dersin , bu adam ödülle roll acıp sahte roll yapıyor ama hala adamı savunuyorlar

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,024
37,853
113
Kumparaya atıyo altın alıyo jojoya atsalar mecbur harcayscak

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,528
2,286
113
Manisa maçına ilkyari 2.5 üst girmeyen ben kumarciyim demesin

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,528
2,286
113
Konuyu dagitayim azcik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...