- 20,310
- 21,951
- 113
Soğusun beee moral olur belki 😂Elleme iyi gidiyoruz . İçimiz soğusun 🤣
Soğusun beee moral olur belki 😂Elleme iyi gidiyoruz . İçimiz soğusun 🤣
yoo 500 tl , ama arkadaş baya akıllı , arka plan slotta parayı yükseltip sonra roll yapacakmış50 tl mı verdı sana roll ıcın bre utanmaz arlanmaz bre seytan
La birak jojoyu smdi odul nerdee 🤣🤣Jojo günde 600 tane kod atıyor ve adamin jojo hesabi yok olemi ya forum harbiden kafayı yemiş bak yarın olsun bu adama yine rollerden odul alacak bu adamı bilmelerine rağmen yine odul atacaklar
Estağfurullah dost o senin adamlığın 🙏🏻Adami sal yasin adamdir 🥳
Bana yutturmazsin herkese bir kılıf uydurursun bana uyduramazsinOlmasa bu dediklerin hepsi boşa gidecek
açık atsana kardeşim kuponlarıOlmasa bu dediklerin hepsi boşa gidecek
Hata yapana ben hiçbir şey demem bizde çok hatalarımız oldu aldı parayı bir anlık gaflet ihtiyacı var 15 lazımdı ona oynadı gitti basit geldi misal 10 u 15 yapmakSeni anlıyorum çok iyi anlıyorum benimde çok ağzım yandı bu işlerden isterlerse miktarlar Tokatlasınlar üç gün sonra o para bitecek ama şunu bilmezler dürüst namuslu olsan sana güvenen insanları yarı yolda birakmasan çalacak kapın olur bunlar onun farkında değil o parayı tokatlayınca zengin olacaklarını zannediyorlar çoğu veledi zina anası babası baş edememiş sen nasıl edeceksin müptezel ibnelerle
Abi geçen rolde ödül atmadım mi sana hatta bilmem ne kadar eksikti dedin attım söyleLa birak jojoyu smdi odul nerdee 🤣🤣
8 Türk lirası kaldi hesap ta varsa sende rol parası atsana rol açalım pauahLa birak jojoyu smdi odul nerdee 🤣🤣
@Shellac bu herıf 500 aldı adamdan 50 tl oynamıs roll ıcın bunu kellesını vur sahurdan önce sahuru gormesınNiye yalan söylimEkli dosyayı görüntüle 938666
Canimsin @TestoHaylan06 hassoda adamdir ✋🧿Estağfurullah dost o senin adamlığın 🙏🏻
Amma amatorsun la 50 TL kayıp bonusu kuponlarını atmışsinNiye yalan söylimEkli dosyayı görüntüle 938666
Teravihden öncede dua ediliyor dost . Dua sınırlaması yok .@Hakan170 sahte rolling nedir be kardeş teravihte sana da dua edeceğim ihya olman için
Roll acmiyoruz foruma tobe bidaa asla 🤣8 Türk lirası kaldi hesap ta varsa sende rol parası atsana rol açalım pauah
Atti dogru hakani darlamayin bazen dengesizlik yapiyo olabilir ama cocuk roll yapiyor beylerAbi geçen rolde ödül atmadım mi sana hatta bilmem ne kadar eksikti dedin attım söyle
Kim bu hayırsever iş adamı ramazan kolisi için dm atalım kendisineSabah Joker 2600 çarpınca cepte para kalmadı ama bir hayırsever 1.5 yolladı Allah razı olsun hepinizin tanıdığı birisi👴
JrKim bu hayırsever iş adamı ramazan kolisi için dm atalım kendisine