- 6,777
- 2,595
- 113
@DevecibeySulo da mı taktı sana
@DevecibeySulo da mı taktı sana
Yok dedik neye uzatiyin sulo adama niye laf ediyon kötü birseymi dedi
kimsin lan sen burda milletin parasini dağıtıyorsun dağıtımcıyım diye gotun mu kalkti kimsin senHadi yol al sen ufaktan
Soru sordum öyle yazmış Daha iyi senin için hayır demiş adam bilmediğim şahit olmadığım konuda oyle yakıştırmalar yapmadim
Efendi ol biraz. Bu adama laf atacak çapta değilsinkimsin lan sen burda milletin parasini dağıtıyorsun dağıtımcıyım diye gotun mu kalkti kimsin sen
sulodamı taktı sana ne demek hayirdirSoru sordum öyle yazmış Daha iyi senin için hayır demiş adam bilmediğim şahit olmadığım konuda oyle yakıştırmalar yapmadim
Lan ne dağıtımcisi dm atıp paranı ben dağıtayım mi diyorum sanıyorsun banane milletin parasından teklif eden olursa dağıtıyordum adam akıllı konuş dm den para istediğin adamlara benzemem ben haberin olsunkimsin lan sen burda milletin parasini dağıtıyorsun dağıtımcıyım diye gotun mu kalkti kimsin sen
bende burda dalga geçtigin adamlara benzemem beni tanımadan bilmeden yorum yapma hakkimda o zamanLan ne dağıtımcisi dm atıp paranı ben dağıtayım mi diyorum sanıyorsun banane milletin parasından teklif eden olursa dağıtıyordum adam akıllı konuş dm den para istediğin adamlara benzemem ben haberin olsun
Uzatma sulokimsin lan sen burda milletin parasini dağıtıyorsun dağıtımcıyım diye gotun mu kalkti kimsin sen
@Hamzaxaslan beklemedeyiz@Hamzaxaslan hadi rolling açalım maçlar hazır
Sanırım İngiltere prensi ile konuşuyorumbende burda dalga geçtigin adamlara benzemem beni tanımadan bilmeden yorum yapma hakkimda o zaman
Birader konuda bile yoktun sen ya@Hamzaxaslan hadi rolling açalım maçlar hazır