- 9,065
- 6,065
- 113
Ne var halimizde kardesim biraktirma adama kumari allah korusun gidip baska seylere bulasirİnşallah kardeşim gör burdakilerin halini is değil
Ne var halimizde kardesim biraktirma adama kumari allah korusun gidip baska seylere bulasirİnşallah kardeşim gör burdakilerin halini is değil
Satarsın yakında kardeşimyoo ben araba aldım kumardan bence süper
GitmeBeyler ben maça bakicam öpüyorum sizleri Ahmetin konuya periyot sonu gelirim geceniz güzel geçsin
Hocam şimdi bu adam sik e miyazmis yoksa şikemi ucu acikYav baksana adamın yazdığına sırf konuda mesajim var denilsin diye kelimeyi bile kısaltıp yazıyorlar. Şair burada ne anlatmak istiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 954717
alnımda keriz mi yazıyor puahahahashashashshshsSatarsın yakında kardeşim
Paran varmi
Yazmıyorsa kumar adama herşeyi yaptiriralnımda keriz mi yazıyor puahahahashashashshshs
Onur kırıcı bir cumleParan varmi
Bugun kemal konu açmıştı liste yaptım 500 mesaj atmisti konuda listeye dahil etmedim bıktım bole adamlardanYav baksana adamın yazdığına sırf konuda mesajim var denilsin diye kelimeyi bile kısaltıp yazıyorlar. Şair burada ne anlatmak istiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 954717
Osmanlıca yazmış herhalde sike diye yazılır, şike diye okunur.Hocam şimdi bu adam sik e miyazmis yoksa şikemi ucu acik
Paran yoksa gidiyom yarım saate düşerim hdhfhOnur kırıcı bir cumle
Dostum kac yasindasin sen hic muhabbetimiz olmadi senlealnımda keriz mi yazıyor puahahahashashashshshs
GrsrzParan yoksa gidiyom yarım saate düşerim hdhfh
Ben de takip ettim beni de etmedinBugun kemal konu açmıştı liste yaptım 500 mesaj atmisti konuda listeye dahil etmedim bıktım bole adamlardan
HahahahahahshaDostum kac yasindasin sen hic muhabbetimiz olmadi senle
Noldu la dkdkdkdkdkHahahahahahsha
hiçbir şey yaptırmaz bu kafa yapısı her daim kaybettirirYazmıyorsa kumar adama herşeyi yaptirir
Dagitimcilik sıkıntılı bir iştir bu adam 2 gün Dünya laf saydı birkez listede olmadığı halde IBAN attı en sonunda ödül kazandı bu sefer de IBAN atmayı bilmiyor 20 dk uğraştım oauhahBugun kemal konu açmıştı liste yaptım 500 mesaj atmisti konuda listeye dahil etmedim bıktım bole adamlardan