- 51,128
- 48,453
- 113
Mümkün değil gidemezsin daha seninle işimiz varBen şuan itibariyle uzaklaştım
Mümkün değil gidemezsin daha seninle işimiz varBen şuan itibariyle uzaklaştım
Uzmanım diyorum neden anlamiyorsunuz puahNe derse tersini oyna güven yüzde yüz 🤣
Bende sen iyi kumarcısın diyimde 111 yap gelValla iki gündür abi nbada ne oynasam geliyor ama oynayamadım sadece o gün betvakti verdi biri sen iyi kumarcisin dedi 11 k yaptim
Chiago sütçü bir takım ya oyuzden dedim neyse birbtane başka eklerim yaninaBoston gelir New sikinti
Bede iban yazayım mı abi 😂@Black81 @Erhan2121 @Lazistan08 @sahin06 konu kapandı buraya yazıyorum.furkanin ödeme işleme alındı diğer arkadaşlar grup dmde oldukları için onlar burda deil sizin dmler kapalı ulasamadik.1 kişi daha var onada etiket aticam.bana özelden IBAN atın hediye gelince aticam.ister roll açtın ister açmayın.bana başkası yazmasın beyler etkinlik benim değil bende para falan yok
İns puahahBende sen iyi kumarcısın diyimde 111 yap gel
Ah be o güzel günler geride kaldı paçamın arasında yiyecem artık herkes gibi 🤣🤣Mümkün değil gidemezsin daha seninle işimiz varrol acacagiz
New de dengesiz takim bi bakmışsın 45 atmis bi bakmışsın 70Chiago sütçü bir takım ya oyuzden dedim neyse birbtane başka eklerim yanina
Bende bir gün 11 k yaparsam birakacagim kumarıValla iki gündür abi nbada ne oynasam geliyor ama oynayamadım sadece o gün betvakti verdi biri sen iyi kumarcisin dedi 11 k yaptim
Haklısın dün batirdiNew de dengesiz takim bi bakmışsın 45 atmis bi bakmışsın 70
Max aldık kardesim 30 betten Max aldık Güneşli günler gördükBana uğra öyle uzaklaş parayı vurmuşsun😅
Bro bende para yok etkinlik adamın.olsa senden esirgemem bilirsinBede iban yazayım mı abi 😂
Vallahi bultene dahi bakmadim bugün bi bakayım bende yoldayım eve geçiyorumHaklısın dün batirdi
100k mesajın var dm den grup kurmayi bilmiyon puahaBro bende para yok etkinlik adamın.olsa senden esirgemem bilirsin
Bekliyoruz abi tahminleriniVallahi bultene dahi bakmadim bugün bi bakayım bende yoldayım eve geçiyorum
Hiç açmadimki acabilsemde sizi alamzdim zaten100k mesajın var dm den grup kurmayi bilmiyon puaha
Bi konu açsana nba ile ilgili 2 3 kupon yapıp paylasalim ama dünkü @Black81 Gibi mac verip milleti yakmiyalimBekliyoruz abi tahminlerini
Yok ben reisim kaynatıyorum kimse ciddiye bile almamış o kadar inanmıyolar ki 🤣Mümkün değil gidemezsin daha seninle işimiz varrol acacagiz