- 23,784
- 24,760
- 113
Hedefimdee @Barrios Var bugün whhssHadi koş iki dakka dolandır birini gel jdjd
Hedefimdee @Barrios Var bugün whhssHadi koş iki dakka dolandır birini gel jdjd
Yalan konuşmuşlar sana giris çıkışta hakların yanmış muhtemelen gir cik yaparken imza attığın evraklarda da yazıyordur buBaşkan ilk şirkette 27 mart'ta girdim ocak ayı gibi giriş çıkış yaptılar dediler ki haklarınız korunuyor şirket isim değiştirdi yani ikinci şirkette de çıkış 23 şubat
İş değişikliği olduğu için
Konuşuruz yine bbÇok makara yaptık Patlat bi 2k en acilinden
Şöyle Şöyle olursa 200 atarız dert etme bekledimKonuşuruz yine bb
Cebim delik kova tut hemen düşüyor paralarHedefimdee @Barrios Var bugün whhss
200 tl deseydin o da olmazdı maalesefŞöyle Şöyle olursa 200 atarız dert etme bekledim
İlkokul 3 de bozukluklarla olan ilişkimi bitirdim ben kardeşim shshdCebim delik kova tut hemen düşüyor paralar
Hayat acımasız kardeşim duzelicez umarım200 tl deseydin o da olmazdı maalesef
Bende Türk lirasi ile ilişkimi bitirdim ağam Osmanlı sikkesi kullanıyorum benİlkokul 3 de bozukluklarla olan ilişkimi bitirdim ben kardeşim shshd
İlkokulda harçlıklarımızı taso gibi üst üste dizip kumar oynardık birbirimizin cebindeki simit ayran parasını alırdık o yıllardan belliymiş yolumuzİlkokul 3 de bozukluklarla olan ilişkimi bitirdim ben kardeşim shshd
Valla annemin dolarları alırdım o zamanlar taso beybilayde sporcu kartı mile her türlü kumar 7 yaşından itibaren dahildik harbi zehirmişiz haİlkokulda harçlıklarımızla taso gibi üst üste dizip kumar oynardık birbirimizin cebindeki simit ayran parasını alırdık o yıllardan belliymiş yolumuz
İran riyali var bende de 1 milyar İran riyali ama değeri 0 tl suan degerlenicek umarımBende Türk lirasi ile ilişkimi bitirdim ağam Osmanlı sikkesi kullanıyorum ben
Bu kansız şirkette ik yok kanka eskiden vardı çıktı işten geride almadılar muhasebeye bakan birisi bakıyor hepsine benide çağırmadı hatta watsaptan engelledi mesela ben işe 1.5 hafta gitmedim onu kayde almadan en yakın gittiğim tarih çıkış vermişlerİşten çıkarılmadan önce ika çagırıyo yanına yıllık iznin kaldıysa onu hesaplıyo tazminata ekliyo en son şu kadar tazminat alıcagın var şu gün hesabına yatar diye belge imzalatmadımı sana bende o şekil olmuştu
Yok direk çıkartmışlar şirkete bile çağırmadılar imza falan hiç bişey yokÇıkış verilirken taksit vs gibi bir durum belirttiler mi?
Çiğköfte dükkanı aç tazminatlaBu kansız şirkette ik yok kanka eskiden vardı çıktı işten geride almadılar muhasebeye bakan birisi bakıyor hepsine benide çağırmadı hatta watsaptan engelledi mesela ben işe 1.5 hafta gitmedim onu kayde almadan en yakın gittiğim tarih çıkış vermişler
Şaka gibi böyle iş yeri ile ilk defa rastladım
Dost senin bu soruyu sorman guldurdu puhahaDost sosyal güvenlik uzmanına sor bence daha iyi bilgi verir