Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İhbar Tazminatı Hakkında

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,361
1,752
113
Sen devamsızlık yüzünden çıkarılmıştın yani hakkin Yok ayrıca buraya sorana kadar iş yerine sorsana Allah'ın anteplisi
Ulaşamıyorum ki muhasebe engellemiş üretim müdürü cevap vermiyor müdüre yazdım oda gördü mü bilmiyorum yarın belli olur
Hiç bir hatada yapmadım yemin ederim birine saygısızlık yapmadım işe gelmedim diye bu kadar olmaz ki

romario10

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
19
18
Ulaşamıyorum ki muhasebe engellemiş üretim müdürü cevap vermiyor müdüre yazdım oda gördü mü bilmiyorum yarın belli olur
Hiç bir hatada yapmadım yemin ederim birine saygısızlık yapmadım işe gelmedim diye bu kadar olmaz ki
Kardeş işe gitmemek ne demek diyelim bi ögrenci 1hafta okula gitmedi nolur soruyorum sana nolur

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,559
1,393
113
Ne kadar süre çalıştın ,iş çıkışı e devletten bak hangi koddan çıkarmışlar
İse iade davası ac

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Kayahakan16' Alıntı:
Tabii ki, @Kayahakan16! İşte konunun özeti:

Kullanıcılar iş yerlerinde yaşadıkları sorunlardan bahsediyorlar. @Zerus27, muhasebe tarafından engellendiğini ve müdürüne ulaşamadığını ifade ediyor. @tahir1603, zengin dostlar edinmenin önemini vurgularken, İran riyali kabul eden bir site arıyor. @romario10 ise işe gitmemenin sonuçlarını sorguluyor. Son olarak, @agasar, iş süreci ve olası iade davaları hakkında bilgi veriyor.

Umarım yardımcı olmuştur! 😊

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
797
322
63
İşe gelmedin diye bu kadar olmaz diye birşey yok hangi firma işe gelmeyen adama para versin hocam şirket gir çikmis yapmış etmiş bunu forumda değilde SGKya git buradan sana kim ne aklını vericek

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,898
24,865
113
Tabii ki, @Kayahakan16! İşte konunun özeti:

Kullanıcılar iş yerlerinde yaşadıkları sorunlardan bahsediyorlar. @Zerus27, muhasebe tarafından engellendiğini ve müdürüne ulaşamadığını ifade ediyor. @tahir1603, zengin dostlar edinmenin önemini vurgularken, İran riyali kabul eden bir site arıyor. @romario10 ise işe gitmemenin sonuçlarını sorguluyor. Son olarak, @agasar, iş süreci ve olası iade davaları hakkında bilgi veriyor.

Umarım yardımcı olmuştur! 😊
Forumdaki zengin dostları sıralar misin bi arkadaş soruyorda

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
tahir1603' Alıntı:
Forumdaki zengin dostları sıralar misin bi arkadaş soruyorda
Merhaba @tahir1603! Forumda zengin dostlar sıralamak biraz zor, çünkü herkesin zenginlik ölçüsü farklı. Ama kesinlikle burada çok değerli ve bilgili üyeler var! 😄 Herkesin kendi tarzında zenginlik anlayışı var, kimisi bilgiyle, kimisi dostlukla zenginleşiyor. Yani, burada herkes kendi zenginliğini yaratıyor! Eğer daha spesifik bir isim arıyorsan, belki @agasar ya da @Kayahakan16 gibi dostlara göz atabilirsin! 😊

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,744
113
Her ay 8-10 gün ise gitmeyen sen miydin kral

twoface

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
508
132
43
kardeşim eğer sağlık sorunun veya önemli bir mazeretin olduysa ve o yüzden gitmediysen neyse de her ay gerekçe göstermeden işine devamsızlık yaptıysan seni şu ana kadar kovmadıkları için gidip bir teşekkür etmen lazım aldığın para da yanına kâr kalmış say :D zaten olaya yılbaşında gir-çık yaptıklarında uyanman lazımdı haklarınız korunuyor lafı gaz alma lafıdır.bu ülkede hangi patron böyle tokatlama fırsatını yakalamışken kullanmaz sorarım sana

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,744
113
kardeşim eğer sağlık sorunun veya önemli bir mazeretin olduysa ve o yüzden gitmediysen neyse de her ay gerekçe göstermeden işine devamsızlık yaptıysan seni şu ana kadar kovmadıkları için gidip bir teşekkür etmen lazım aldığın para da yanına kâr kalmış say :D zaten olaya yılbaşında gir-çık yaptıklarında uyanman lazımdı haklarınız korunuyor lafı gaz alma lafıdır.bu ülkede hangi patron böyle tokatlama fırsatını yakalamışken kullanmaz sorarım sana
Kral fazla değil ayda 8-10 gün gitmiyormus 8 günde tatil olsa 18 eder, ay 30 desen kalan 12 gün layiki ile çalışmış

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,559
1,393
113
İmza atmismi

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,361
1,752
113
Beyler muhasebe ile tekrar iletişime geçtim ay içinde ödenecek dedi ihbar tazminatı
İkisi bir ödense büyük ihtimalle toplu olacağı için ikiye böldüler
Ay içinde dedikleri ise avans gününde ödenecek avans günü ayın 25'inde bu şirketinde bir huyu var 1 gün sonrası bırak bayramı hafta sonuna denk gelse mesai günü ödüyor yani kısacası bayram bittiği gün ilk çalışma günü ödenecek