anlık buhar olurOrtalığa bi 2K sıksa şu an o paranın yok olma süresini kronometre hesaplayamaz
anlık buhar olurOrtalığa bi 2K sıksa şu an o paranın yok olma süresini kronometre hesaplayamaz
Işe gitsenize olummmmTanisalim mi güzel insan tanisan severdin aslında benide bu saatte ayakta olan adamın sorunları büyüktür zaten
Kesene bereket dost . Surda 3 4 kişiyiz bir güzellik de bize yaparsan valla sabah sabah iyi olurdu . Kumarsizliktan uyuyamadik.18 k forum ıcı tanımadıklarım 30 k da forum ıcı samimi olduğum dostlarıma dagıttım
Aynen dene istersenanlık buhar olur
rol sarti oldugu surece ben yokumOrtalığa bi 2K sıksa şu an o paranın yok olma süresini kronometre hesaplayamaz
Bana güvenirler ben kardeş payı yaparım hwhwheanlık buhar olur
kripto trafiginden zarar gelmez verdikçe geliyor maşallah akıyo aminyumsabah sabah sekıl koymaya gerek yok kral çok trafık yaptım bugün
Elendin o zmnrol sarti oldugu surece ben yokum
Doğru dost doğru inandırıcı olmasada doğru çevrim yaparken vurmuş işte önce 150 bin sonra 2 milyon 5 milyon derken tabi arada çekimler yapmış kârları basmış geçmiş olunca bir şekilde oluyor milyonda bir ihtimal işte piyango bileti tutması gibi birşeytg de duyduk bunu da inanmadım
sorun yokElendin o zmn
Bugün tatil verdim kendime gelme dün çok çalıştın dedi patronIşe gitsenize olummmm
Ben kapiyi actim sen zorluyon kanka gunaydin dkdmdndkripto trafiginden zarar gelmez verdikçe geliyor maşallah akıyo aminyum
Bu saatten sonra geleni bölüşüp kişi başı 2şer poğaca mide yakan cinsten 2 çay yaparız reis zatensorun yok
hangi isIşe gitsenize olummmm
kilidi kırmaya calısıyorum sen açamamışsınBen kapiyi actim sen zorluyon kanka gunaydin dkdmdnd
Viyana kapısı mi bu kardeşim zorluyonBen kapiyi actim sen zorluyon kanka gunaydin dkdmdnd
Dayım sen emeklisindirhangi is
emekleyen emekli😂😂Dayım sen emeklisindir
25 mılyon falan dıyolardı ona ınanmadımDoğru dost doğru inandırıcı olmasada doğru çevrim yaparken vurmuş işte önce 150 bin sonra 2 milyon 5 milyon derken tabi arada çekimler yapmış kârları basmış geçmiş olunca bir şekilde oluyor milyonda bir ihtimal işte piyango bileti tutması gibi birşey