- 21,074
- 11,811
- 113
Kuşburnu adammidirKahveden aldım tadına bakmak için
Kuşburnu adammidirKahveden aldım tadına bakmak için
AdamdırKuşburnu adammidir
Ne yapak Kemal dayı oe NBA başkanı 2 günde bir maç koymuş salak gibi oynadık krize de girdikHahahah Ulan ne adamsın
Sende ferrariAdamdır
Olum benden bahsetmiyor losersin buna borcu var awHahahah Ulan ne adamsın
Zor kardeşim hepimiz komple forumca batıyoruz galiba gemi iyice sos veriyorN
Ne yapak Kemal dayı oe NBA başkanı 2 günde bir maç koymuş salak gibi oynadık krize de girdik
Sanadami var birader yuh lan herkese mi takmisOlum benden bahsetmiyor losersin buna borcu var aw
Tamam tamam sakin sen ödedin kurtuldun senden bahsetmiyorOlum benden bahsetmiyor losersin buna borcu var aw
İns çıkarız dayı ne dimZor kardeşim hepimiz komple forumca batıyoruz galiba gemi iyice sos veriyor
İşe başladık knk artık 7 aydır formuma pek giremiyorum zatenŞantiye parayı yarın verecek knk yalavodayım
Yakıştıramadım sana hiç beklemezdimOlum benden bahsetmiyor losersin buna borcu var aw
2 maç yapar yakalarsın yıne kral sen bol şansın olsunN
Ne yapak Kemal dayı oe NBA başkanı 2 günde bir maç koymuş salak gibi oynadık krize de girdik
Ne borcu dostValla egoya karışmam severimde tanımada cok
yaaa vallahi şakasına demiştim bilseydim yazmadım bereeTM knk sinyalciyim eyw
Maaş almamışsındır ama kesin işyerin ödeme yapmadı dimi daha knkİşe başladık knk artık 7 aydır formuma pek giremiyorum zaten
Hepsi salihin suçu şimdi gelse alayına zınk deseTamam tamam sakin sen ödedin kurtuldun senden bahsetmiyor
Yok dost o casineon dan almazsam krize girerim sponsor olduğunda ilk ben yatırdım sonra 5 gün banlandim çok para değil 250 veriyor ama hırs ettim2 maç yapar yakalarsın yıne kral sen bol şansın olsun
sinyal derken bana yazdığından bahsetmedim zaten sohbet oluyor