- 21,165
- 17,730
- 113
Kaçırdık orayiMetin 500 er dağıtıyor
Kaçırdık orayiMetin 500 er dağıtıyor
Bugun sabah olmazMetin 500 er dağıtıyor
Eyvallah
Karaya bakLordVoldemort
AllanSaintMaximin
Muroo1988
masoud26
onkooo411
Blackman
engineer89
iban atın arkadaşlar
Kara ( Şahin ) boyun devrilsin hemi getirt su maçi milletin ekmeğine kan doğramazora girdi fouller sayesinde mk
Sendeki 100 u bana at 400 400 olsun sen 500 ben 300 olmaz aqBugun sabah olmaz
Gönder oradan bir 5KYine odul alamadik ama olsun bizde para bitmez dubai cikolatasi sag olsun
Muro aynı ben,sonra da gelir kod kovalarız ne olacak,ama eskidendi Muro benim eski halim şimdilerde akillandimOlum adam 5k çekti 3500 mü dağıtıyor bu Muro akıllanmaz neyse alalım madem 😂😂
Boşuna mı emek verdik yazıklar olsunLordVoldemort
AllanSaintMaximin
Muroo1988
masoud26
onkooo411
Blackman
engineer89
iban atın arkadaşlar
Daha saat erken benı gecersınSendeki 100 u bana at 400 400 olsun sen 500 ben 300 olmaz aq
Yapay zeka gibisin Yavrum 😂🥰Kose baslarinda ilk gozyaslarinsda
Şimdilerde derken dost sen 3 /4 ay önceye kadar sürekli roll takip ediyordun sonra gözler bozuldu falan dedin bıraktınMuro aynı ben,sonra da gelir kod kovalarız ne olacak,ama eskidendi Muro benim eski halim şimdilerde akillandim
Hakkını iste dost yedirme, vermezler ise adres iste picaklaYine odul alamadik ama olsun bizde para bitmez dubai cikolatasi sag olsun
Cuta nerede görünmüyor bayılıyordur kesinKose baslarinda ilk gozyaslarinsda
Paslandik kardeşim biz Sinan la Hakan gibi gencmiyizDaha saat erken benı gecersın
Maalesef hakkum yok ama sinyalim acik 🤭Hakkını iste dost yedirme, vermezler ise adres iste picakla
Hahahahshsh cekmistir kafayi yine bayilmmistir 😆Cuta nerede görünmüyor bayılıyordur kesin