- 602
- 486
- 63
Teşekkürler brocum çekim hala beklemede 1-2 dakika da ödeyen site çok ilginçYalandan bı siteden bonus talebi verdim güncelleme olsaydı güncelleme yazardı cevap olarak güncelleme yok gibi
Teşekkürler brocum çekim hala beklemede 1-2 dakika da ödeyen site çok ilginçYalandan bı siteden bonus talebi verdim güncelleme olsaydı güncelleme yazardı cevap olarak güncelleme yok gibi
AynıSinirlerim çok bozuk hep yatıyoruz
Bak adam 2. Cekımı yapmıs helal olsun bıde dagıtım yaptı almadık ama olsun dostlarımız nasıplendıSinirlerim çok bozuk hep yatıyoruz
Çekim gelsin ikinizi göreceğim sakin olun brolarSinirlerim çok bozuk hep yatıyoruz
Finans birimi içiyordur kanka cumartesi gecesi aqTeşekkürler brocum çekim hala beklemede 1-2 dakika da ödeyen site çok ilginç
Tskler dusunmen yeterÇekim gelsin ikinizi göreceğim sakin olun brolar
Bizden daha hızlısı varsa ne diyeyim.Finans birimi içiyordur kanka cumartesi gecesi aq
Eyvallah kankaÇekim gelsin ikinizi göreceğim sakin olun brolar
Eskiden hiç boş geçmezdim bende her cumartesi bı aksiyon yaş ilerledikçe bütün dostlarımız evlendi barklandi uzaklaştıkBizden daha hızlısı varsa ne diyeyim.
Ulan kumar var alkolde olsa ek iş yaparızEskiden hiç boş geçmezdim bende her cumartesi bı aksiyon yaş ilerledikçe bütün dostlarımız evlendi barklandi uzaklaştık
Korsan taksi yapsanaUlan kumar var alkolde olsa ek iş yaparız
Cezası agırKorsan taksi yapsana
Eskort taşıCezası agır
Tovbe tovbe haram ulanEskort taşı
Taşı dedim aq zina mi yap dedikTovbe tovbe haram ulan
Para almayız kotu seyler olur bosverTaşı dedim aq zina mi yap dedik
Brocum o tren bir gittiği vakit.. haklısın benim de yaş 40 ama belli rutinlerim var kendime zaman ayırıp yaptığım asla ödün vermemEskiden hiç boş geçmezdim bende her cumartesi bı aksiyon yaş ilerledikçe bütün dostlarımız evlendi barklandi uzaklaştık
Metin zinadan korkuyorsun kumar oynuyorsun nasıl olacakPara almayız kotu seyler olur bosver
Yapmak lazım zaten kanka geri gelmeyen tek şey zaman aqBrocum o tren bir gittiği vakit.. haklısın benim de yaş 40 ama belli rutinlerim var kendime zaman ayırıp yaptığım asla ödün vermem
Kanka kumarda korkıyorum hele son dakıkaya kadar gol olmayınca daha cok korkuyorumMetin zinadan korkuyorsun kumar oynuyorsun nasıl olacak