Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korkmak Hk.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,545
1,076
113
Testosteron eksikliği antik erkekler full savaştığı için testosteronu yüksekti korku sifirdi

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,553
1,791
113
eger cezaevını gorursen keske korksaymışım dersin. işine gücüne bak bırakın bu işleri

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Şöyle bir durum var. Senden iri birisiyle kavga ederken avantaj ondadır ama sen dayak yersen rezil olmazsın. Ama o senden o cüssesiyle dayak yerse insan içine çıkamaz. Ayrıca biraz teknik ve hızla iri yarı bir adamı halt edebilirsin. Güçle, teknik ve hızın düellosunda güç kazanamaz. Örnek Savaş Cebeci - Kaan Kazgan. Biri 65 kilo diğeri 125 kilo iri yarı adam

Ayrıca korku evrimsel sürecin getirdiği hormonal bir dürtü. Canlı türlerinin hayatta kalmasını sağlıyor. Evrimsel süreçte tetiklenen bir duygu ve gerekli. Korku duygun olmasa emin ol cesedin toprağın altında çoktan çürümüştü bile :) Ya da hapiste müebbet yerdin. Başka seçenek yok

Son düzenleme: