Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korkmak Hk.

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,769
1,258
113
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Sarımsak soğan bol tüket kanka onlar iyi gelicek

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,769
1,258
113
Kavga dünyadaki en büyük cahilliktir ailevi bir durum olmadığı sürece aile söz konusu ise direk öldür kavga etme

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
1,920
113
Yaş ilerledikçe hormon seviyeleri değişiyor adrenalin bazen ters etki yapıyor

korelli6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
349
225
43
Misal bak sanayide 2 mülteci gaspa geldi gelde kavga etme birinin burnunu kırdım diğeri kaçtı ,suçlu ben oldum aw polise dert anlatamadim lisansim iptal oldu para cezası aldım adamlari sınır dışı ettiler.
Al başına belayı işte gel de kavga etme haklısın dost.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Misal bak sanayide 2 mülteci gaspa geldi gelde kavga etme birinin burnunu kırdım diğeri kaçtı ,suçlu ben oldum aw polise dert anlatamadim lisansim iptal oldu para cezası aldım adamlari sınır dışı ettiler.
Nasıl gaspa geliyolarda sen suçlu oluyon

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Korku iyidir korkusuz olmak demek hayatta sayısız kötülük yapabilirsin anlamına gelir insan korkuyorsa bu iyiye işarettir korkusuz insanlar ve beyinlerini kullanmayan insanlar bu hayati sadece kirleten insanlardır