- 2,936
- 1,137
- 113
sikletin olur yine ringe adım attığın an ne siklettinProfesyonel maçlara çıkmadım daha çok gösteri veya amatör turnuva lar
sikletin olur yine ringe adım attığın an ne siklettinProfesyonel maçlara çıkmadım daha çok gösteri veya amatör turnuva lar
Oldu domalanzi pozisyonuna geçelim bide.Mülteci koruma kanunu var adamlara dokunamıyorsun ya kaçacaksın ya kolluğu arayacaksın.
İşte o an tek secenek ya kaçcan yada tekte indirdin indirdin yoksa cullanirlar valla 😁Mülteci koruma kanunu var adamlara dokunamıyorsun ya kaçacaksın ya kolluğu arayacaksın.
Teşekkür ederiz dost.Hergun bundan saçma konu açmazlar olamaz dedigim bi konu oluyo bunun üstü gelmez diyorum ama yokya hergün beni şaşırıyorsunuz tebrik ederim
Ağır sıklet, ogundnn sonra bitti Spor olayısikletin olur yine ringe adım attığın an ne siklettin
Kanka benim eski bir tanıdığımın oğlu suriyeli bir çocukla kavga etti.Oldu domalanzi pozisyonuna geçelim bide.
Kaçarsan kendine yediremiyon, döversen hapse giriyon😀İşte o an tek secenek ya kaçcan yada tekte indirdin indirdin yoksa cullanirlar valla 😁
Para verdim burnu için şikayeti geri çekti 3 gün kaldım nezarette konu savcılığa gitmedi vs .iyi forumlarKaçarsan kendine yediremiyon, döversen hapse giriyon😀
Kötü bir durum. Böyle bir kanun olduğunu dahi bilmiyordum. Sağol Jack dost.Kanka benim eski bir tanıdığımın oğlu suriyeli bir çocukla kavga etti.
Suriye'li bıçak çekmiş çocuk elinden almış göğsüne vurmuş.
Suriye'li 10 gün komada kaldı çocuk tutuklandı.
Normalde 18 yaşından küçük şahit ve görüntüde var ama mülteci kanunundan dolayı çocuk tutuklu kaldı karşı tarafın ailesine 5 milyon tl kan parası ödediler şikayeti geri çekti ama ssç olarak mahkemesi sürüyor yaralamadan şikayetçi yok diye beraat alsa da mülteci koruma kanununa muhalefetten yine ceza alacak.
Ağır sikletmi ağır siklet adam birine yumruk atacak normal ağır siklet olmayan birine o adam ölür ölür bırak burnunun kirilmasini senin boy kilo baya kaliplisin o zamanAğır sıklet, ogundnn sonra bitti Spor olayı
Benden iriydi bayıldı bişey olmadı korkmadım değil kanlar içinde yigilincaAğır sikletmi ağır siklet adam birine yumruk atacak normal ağır siklet olmayan birine o adam ölür ölür bırak burnunun kirilmasini senin boy kilo baya kaliplisin o zaman
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
500 kullan sende kişilik bozukluğu varDimi reis valla var bnde lustral kullanıyorum 150 mg
O kadar yıl boks yap git adamın burnuna darbe vur çeneye vursaydin karaciğere vursaydin diyaframina vursaydin iyi adam ölmemis normal kişiye en iyi ihitima felç eder dediğin darbeboyun damarları yirtiliyor yüze nasıl vurursan vur sikintiBenden iriydi bayıldı bişey olmadı korkmadım değil kanlar içinde yigilinca
Geçmiş olsun. 🐫 De de boy var amme eşeğin ardından gidiyorArkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
makina123 le akrabalığın var miHiç unutmam evimizin önünde kavga vardı baya büyük adamlar ciddi. Benim okula gittigim durağın önünde kaçışıyolardi. Ondan sonra sabah o durağa indim o anı hatırladım ve otobüse binmek için aşağıdaki durağa gittim çok tirsarim.
Sesli güldüm awwmakina123 le akrabalığın var mi
31 yaşında adamsın, açtığın konuya bakArkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Bu dediğin sığır anca kulaklık takıp düşünce ile kavga edebilirmakina123 le akrabalığın var mi