Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korkmak Hk.

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,341
1,896
113
Hergun bundan saçma konu açmazlar olamaz dedigim bi konu oluyo bunun üstü gelmez diyorum ama yokya hergün beni şaşırtıyosunuz tebrik ederim

Son düzenleme:

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,432
1,922
113
Oldu domalanzi pozisyonuna geçelim bide.
Kanka benim eski bir tanıdığımın oğlu suriyeli bir çocukla kavga etti.
Suriye'li bıçak çekmiş çocuk elinden almış göğsüne vurmuş.
Suriye'li 10 gün komada kaldı çocuk tutuklandı.
Normalde 18 yaşından küçük şahit ve görüntüde var ama mülteci kanunundan dolayı çocuk tutuklu kaldı karşı tarafın ailesine 5 milyon tl kan parası ödediler şikayeti geri çekti ama ssç olarak mahkemesi sürüyor yaralamadan şikayetçi yok diye beraat alsa da mülteci koruma kanununa muhalefetten yine ceza alacak.

korelli6161

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
225
43
Kanka benim eski bir tanıdığımın oğlu suriyeli bir çocukla kavga etti.
Suriye'li bıçak çekmiş çocuk elinden almış göğsüne vurmuş.
Suriye'li 10 gün komada kaldı çocuk tutuklandı.
Normalde 18 yaşından küçük şahit ve görüntüde var ama mülteci kanunundan dolayı çocuk tutuklu kaldı karşı tarafın ailesine 5 milyon tl kan parası ödediler şikayeti geri çekti ama ssç olarak mahkemesi sürüyor yaralamadan şikayetçi yok diye beraat alsa da mülteci koruma kanununa muhalefetten yine ceza alacak.
Kötü bir durum. Böyle bir kanun olduğunu dahi bilmiyordum. Sağol Jack dost.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Ağır sıklet, ogundnn sonra bitti Spor olayı
Ağır sikletmi ağır siklet adam birine yumruk atacak normal ağır siklet olmayan birine o adam ölür ölür bırak burnunun kirilmasini senin boy kilo baya kaliplisin o zaman

akmz

Wtf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
272
124
43
Ağır sikletmi ağır siklet adam birine yumruk atacak normal ağır siklet olmayan birine o adam ölür ölür bırak burnunun kirilmasini senin boy kilo baya kaliplisin o zaman
Benden iriydi bayıldı bişey olmadı korkmadım değil kanlar içinde yigilinca

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,071
1,262
113

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Benden iriydi bayıldı bişey olmadı korkmadım değil kanlar içinde yigilinca
O kadar yıl boks yap git adamın burnuna darbe vur çeneye vursaydin karaciğere vursaydin diyaframina vursaydin iyi adam ölmemis normal kişiye en iyi ihitima felç eder dediğin darbeboyun damarları yirtiliyor yüze nasıl vurursan vur sikinti

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,069
18,094
113
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Geçmiş olsun. 🐫 De de boy var amme eşeğin ardından gidiyor:)

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,832
4,166
113
Hiç unutmam evimizin önünde kavga vardı baya büyük adamlar ciddi. Benim okula gittigim durağın önünde kaçışıyolardi. Ondan sonra sabah o durağa indim o anı hatırladım ve otobüse binmek için aşağıdaki durağa gittim çok tirsarim.
makina123 le akrabalığın var mi

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,706
8,744
113
O adrenalin patlaması herkeste oluyor. Karsinda cok cok dovecegin aksine sadece tokatlamak gibi asagilayici bi hamle yapacagin kisiler bile olsa adrenalin illaki olur. Ama iste herkesle de kavga edilmiyor. Trafikte olsun, parklarda bahçeler de toplu taşımalar da taskinlik yapan fazlasiyla ergen ve dizzo var. Her gun biriyle kavga ediyim desen sınırsız bir düşman sahibi olursun ya da sakat kalirsin bi cok ihtimal var. Zaten kumar oynayan insanin kavga telasesi pek olmuyor, kafada borc bulma telasesi tutmayan yuksek carpanlar filan gezdigi icin kafa çok meşgul. Ha kayip aninda bide sokaga cikip saglam bi dayak yemekten koyar insana ya o ayri mesele.
Ama kendi halin de sakin olmakta fayda var en azindan uzun ömürlü yaşarsın.