Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korkmak Hk.

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
562
301
63
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
562
301
63
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu

15 temmuz da köprüye gittim vatanım için korkum yok ama bazen böylr neden oluyor anlamıyorjm

hllkgndnz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
645
322
63
İnsanın geninde var kanka. Kontrol edebilmeyle alakalı birazda

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,809
37,355
113
Ben de hiç olmuyor nedense

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,733
13,540
113
Gözlerimin gördüğü hiç birşeyden korkmam !

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
1,403
113
Beynimizin ana görevi her zaman hayatta kalmaktır bu durumlarda adrenalin salınımı yükselme anında beyin seni o durumdan çıkarmakla meşgul olduğundan dolayı kısa süreli fonksiyon tepmesi yaşıyoruz kısa ve net olanı bu diye biliyorum

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,274
4,408
113
Gencken kaybedecek hiçbirseyin olmadımı kavgalarda sıfır korku vardı Evlenip coluk cocuga karışınca insan gereksiz kavgadan beladan korkuyor cekiniyor normal

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,961
2,347
113
Korkudan değil vücudun adrenalin salgılamasından kaynaklı kalp atış hızın artıyor. Kişiden kişiye değişir. Bazen gülme bile tutar insanı kavga halinde. Nefesini delgeli bir şekilde tut, karşındaki insanı iyice süz ve nasıl hızlı kaçacağının yollarını aramaya başla