Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kosova & Türkiye

Türü kim gecer

• Türkiye

Kullanılan: 176 72.7%
  • Kosova

Kullanılan: 66 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,861
3,218
113
Galibiyet primi olarak bodrum'da villa sözü vermiş tff başkanı cebinden veriyor sanki. Bu ülkede her memura işini yaptığını için onlara da villa verelim o halde. Futbolcularin millete faydasi nedir. Ne güzel memleket.
Villayi kendi cebinden veriyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,112
15,825
113
Futbolculara villa nedir. Böyle kazanacağımıza yenilelim abi.

O çok öncenin vaadiydi aslında ama yine de saçma tabi . Hacıosmanoğlu'nun kahvedeki dayılardan farkı yok durmadan en şerefli takim deyip duruyor Kosova Romanya i yenemiyorsak gitmeyelim diyor falan. Yav sen TFF baskanisin alelade bir insan gibi konuşup durmanın eski milli takım futbolcularını kırmanın anlamı var mi harbiden anlamıyorum garip bir adam

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,354
1,090
113

Şu haber doğruysa Kosova'yi tutacagim
Dogru malesef hacıosman p... söyledi böyle kafasız şahıslar tff nin başında oldu sürece hep iyi gidişatı bozar

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
456
83
Abartmayın beyler kosava ya oy verdik diye vatan haini ilan ettiniz hep kulüp hemde milli takim toplu halde hücum ve savunma yapan takımlara çok koşan takımlara zorlanıyoruz Romanya maçında iyi değildik net olmak gerekirse ortada maç

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
353
83
Lan kosavayi ne büyüttünüz bizim milli takım 2 kat üstün yeneriz ama golde yeriz ben 3 1 yüksek gollü skor bekliyorum

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
494
113
elensinler durduk yere milli kahraman türemesinler başımıza altı sütü dünya kupası aq üstelik 20+ senedir gitmemişsin buna da elemelerde katılacak sayısını arttırdıkları için gideceksen o da gidersen acilen bu futbol ülkesi gibi davranmayı bırakıp şunların normal paralar almasını sağlamamız lazım sametin kazandığını tüm forum ömür boyu çalışsa alamayacak neredeyse böyle saçma sikko düzeni bu ülke acilen bırakmalı

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Kosovadayım zaten niye zoruna mı gitti Kosova kötü bir ülke mi? Türkiye'den daha çok Müslüman var ayriyeten sahte Müslümanda değiller ha.
Futbol anketine dini karıştırman gereksiz olmuş kardeşim Herkes kendi ülkesini tutar, bu kadar basit. Kosovayı seçmen normal ama Türkiye ye laf atmaya gerek yok.

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,861
3,218
113
Onlar galibiyet karşılığında villa alsın vatan kahramanı olsun. Ben de bunun yanlış olduğunu savunup kosavayi tutunca vatan haini mi oluyorum şimdi.
Dostum o villa işi başka iş biraz araştırın 4000 villa yapıp 20 tane futbolculara verecek.bu vaadedi euro zamani da söylemişti villa yapılacak alan mahkemede çevre katliamı yapılacağı için herkes tepkiliydi burda 20 30 villa dağıtıp kendi rantını düşünüyor amaç o

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,354
1,090
113
O çok öncenin vaadiydi aslında ama yine de saçma tabi . Hacıosmanoğlu'nun kahvedeki dayılardan farkı yok durmadan en şerefli takim deyip duruyor Kosova Romanya i yenemiyorsak gitmeyelim diyor falan. Yav sen TFF baskanisin alelade bir insan gibi konuşup durmanın eski milli takım futbolcularını kırmanın anlamı var mi harbiden anlamıyorum garip bir adam
Milleti birbirine düsürp kaosa sokuyor iyi gündemi değistiriyor o e moral vermesi gerekirken rencide ediyor takımı

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
353
83
Abartmayın beyler kosava ya oy verdik diye vatan haini ilan ettiniz hep kulüp hemde milli takim toplu halde hücum ve savunma yapan takımlara çok koşan takımlara zorlanıyoruz Romanya maçında iyi değildik net olmak gerekirse ortada maç
Romanya maçında adamlar full defansti kırabildi kosova defanstan iyi değiller izledim maçlarını vojvoda var iyi oyuncuları Muric 1 tane daha vardı adını unuttum geri kalan oyuncular çokta iyi degiller

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,781
17,802
113
Dostum o villa işi başka iş biraz araştırın 4000 villa yapıp 20 tane futbolculara verecek.bu vaadedi euro zamani da söylemişti villa yapılacak alan mahkemede çevre katliamı yapılacağı için herkes tepkiliydi burda 20 30 villa dağıtıp kendi rantını düşünüyor amaç o
Valla dostum bu haberi enine boyuna araştırıyorum şuan şayet varsa böyle bir durum forza Kosova diyecegim

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,260
7,355
113
Türkiye en az 2 farkla yener bnceee

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,418
2,539
113
Beyni olmayan kendini kabadayı sanan lazın biri işte beyin aramak lazım bu adamda