- 19,251
- 20,831
- 113
Kosovadayım zaten niye zoruna mı gitti Kosova kötü bir ülke mi? Türkiye'den daha çok Müslüman var ayriyeten sahte Müslümanda değiller ha.kosovaya git o zaman
Kosovadayım zaten niye zoruna mı gitti Kosova kötü bir ülke mi? Türkiye'den daha çok Müslüman var ayriyeten sahte Müslümanda değiller ha.kosovaya git o zaman
Villayi kendi cebinden veriyorGalibiyet primi olarak bodrum'da villa sözü vermiş tff başkanı cebinden veriyor sanki. Bu ülkede her memura işini yaptığını için onlara da villa verelim o halde. Futbolcularin millete faydasi nedir. Ne güzel memleket.
Futbolculara villa nedir. Böyle kazanacağımıza yenilelim abi.
Dogru malesef hacıosman p... söyledi böyle kafasız şahıslar tff nin başında oldu sürece hep iyi gidişatı bozar![]()
A Milli Takım için tarihi ödül iddiası - Dünya Kupası bileti alınması halinde villa ve para sözü
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası’na katılma hedefiyle 31 Mart Salı günü Kosova ile play-off finalinde karşı karşıya gelecek.www.transfermarkt.com.tr
Şu haber doğruysa Kosova'yi tutacagim
Onlar galibiyet karşılığında villa alsın vatan kahramanı olsun. Ben de bunun yanlış olduğunu savunup kosavayi tutunca vatan haini mi oluyorum şimdi.Villayi kendi cebinden veriyor
Futbol anketine dini karıştırman gereksiz olmuş kardeşim Herkes kendi ülkesini tutar, bu kadar basit. Kosovayı seçmen normal ama Türkiye ye laf atmaya gerek yok.Kosovadayım zaten niye zoruna mı gitti Kosova kötü bir ülke mi? Türkiye'den daha çok Müslüman var ayriyeten sahte Müslümanda değiller ha.
Dostum o villa işi başka iş biraz araştırın 4000 villa yapıp 20 tane futbolculara verecek.bu vaadedi euro zamani da söylemişti villa yapılacak alan mahkemede çevre katliamı yapılacağı için herkes tepkiliydi burda 20 30 villa dağıtıp kendi rantını düşünüyor amaç oOnlar galibiyet karşılığında villa alsın vatan kahramanı olsun. Ben de bunun yanlış olduğunu savunup kosavayi tutunca vatan haini mi oluyorum şimdi.
Milleti birbirine düsürp kaosa sokuyor iyi gündemi değistiriyor o e moral vermesi gerekirken rencide ediyor takımıO çok öncenin vaadiydi aslında ama yine de saçma tabi . Hacıosmanoğlu'nun kahvedeki dayılardan farkı yok durmadan en şerefli takim deyip duruyor Kosova Romanya i yenemiyorsak gitmeyelim diyor falan. Yav sen TFF baskanisin alelade bir insan gibi konuşup durmanın eski milli takım futbolcularını kırmanın anlamı var mi harbiden anlamıyorum garip bir adam
Romanya maçında adamlar full defansti kırabildi kosova defanstan iyi değiller izledim maçlarını vojvoda var iyi oyuncuları Muric 1 tane daha vardı adını unuttum geri kalan oyuncular çokta iyi degillerAbartmayın beyler kosava ya oy verdik diye vatan haini ilan ettiniz hep kulüp hemde milli takim toplu halde hücum ve savunma yapan takımlara çok koşan takımlara zorlanıyoruz Romanya maçında iyi değildik net olmak gerekirse ortada maç
Yarısı Kosova diyor @MaximLestienne de Kosova der kesin 😁kim kosovaya oy verdi
Valla dostum bu haberi enine boyuna araştırıyorum şuan şayet varsa böyle bir durum forza Kosova diyecegimDostum o villa işi başka iş biraz araştırın 4000 villa yapıp 20 tane futbolculara verecek.bu vaadedi euro zamani da söylemişti villa yapılacak alan mahkemede çevre katliamı yapılacağı için herkes tepkiliydi burda 20 30 villa dağıtıp kendi rantını düşünüyor amaç o
Var var villayı verecek hem reklam yapacak hemde izin koparacakValla dostum bu haberi enine boyuna araştırıyorum şuan şayet varsa böyle bir durum forza Kosova diyecegim
Beyni olmayan kendini kabadayı sanan lazın biri işte beyin aramak lazım bu adamdaO çok öncenin vaadiydi aslında ama yine de saçma tabi . Hacıosmanoğlu'nun kahvedeki dayılardan farkı yok durmadan en şerefli takim deyip duruyor Kosova Romanya i yenemiyorsak gitmeyelim diyor falan. Yav sen TFF baskanisin alelade bir insan gibi konuşup durmanın eski milli takım futbolcularını kırmanın anlamı var mi harbiden anlamıyorum garip bir adam
Zor maçTürkiye en az 2 farkla yener bnceee
Tff yi eleştiriyoruz neyi yanlış dost küfür yok gayet nezihce tartışıyoruz.