La bırak parası olunca kendini peygamber ilan eden milleti aşağılayan pis agizlinin teli.gecen ban yemiş niye ban yedin dedim sadece muhabbet bu bana yazdığı cevap kaybol sana para yok.lan gevşek ben senden paramı istedim sen kimsinNe yapayım yani keltoş kazandığını ben şimdi senin.Sen çok armut adamsın selamını bile alasım gelmiyor senin.Biraz kibar biraz egonu kıs adam ol canımızı ye yav
Değişik bir Çar.Ne yapayım yani keltoş kazandığını ben şimdi senin.Sen çok armut adamsın selamını bile alasım gelmiyor senin.Biraz kibar biraz egonu kıs adam ol canımızı ye yav
Senin yaş 33 mu?Kizdirmayin beni kral yerine kural yazarım yoksa 🧐
🤣🤣🤣🤣Ne yapayım yani keltoş kazandığını ben şimdi senin.Sen çok armut adamsın selamını bile alasım gelmiyor senin.Biraz kibar biraz egonu kıs adam ol canımızı ye yav
Yok kralSenin yaş 33 mu?
Sanada yazarız umarım kardestebrikler
Kardeşim kaç yaşında adamsın kural yerine kral yazsana böyle itici oluyorsun haberin olsunBol şans kural
Bu kural muhabbetini forumda hangi Ergen çıkarttı acaba herkesede bulastirmis herkeste çocuk gibi yaşıyor bide 30 yaşında adamlarKardeşim kaç yaşında adamsın kural yerine kral yazsana böyle itici oluyorsun haberin olsun
Bu çıkardı @TbackBu kural muhabbetini forumda hangi Ergen çıkarttı acaba herkesede bulastirmis herkeste çocuk gibi yaşıyor bide 30 yaşında adamlar