- 113,435
- 63,460
- 113
O vitaminsizmi 😁 ayda yilda bi geliyor foruma zehiri verip gitmişBu çıkardı @Tback
O vitaminsizmi 😁 ayda yilda bi geliyor foruma zehiri verip gitmişBu çıkardı @Tback
En az 24 saat te gelir durmadan iptal edecekler şunla çek bunla çek kimlik onaylat telefonlarimizi acmadin iptalDost bu superbetin maç sonlaninca mi sonlandiracak 5 oranı birde çekim kaç saatte gelir
Tebrikler KralHoliganın sabah açtığı özel oran çok mantıklı geldi 4 oranı 10 yapmışlardı 5K maks bastırıyorlardı maksladık.Hollanda var ve Alman dostlarımız sağolsun 90+larda üst yaptı wonladı.Sabahki Japonya yenerine kaldık.Kalbimiz sizinle Japon kardeşlerim 😂 Herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 988551
Halla hallaEn az 24 saat te gelir durmadan iptal edecekler şunla çek bunla çek kimlik onaylat telefonlarimizi acmadin iptal
Selfie kimlik mi istiyor. Sen çektin miEn az 24 saat te gelir durmadan iptal edecekler şunla çek bunla çek kimlik onaylat telefonlarimizi acmadin iptal
Ben dün daha yeni telefon numaramı güncellemek için mailden selfieli kimlik attım çekimde bir daha bişey istemezler umarımSelfie kimlik mi istiyor. Sen çektin mi
24 saat oldu benim henüz kimlik aşamasına gelmedi en son havale ile çekin dediler bakalımSelfie kimlik mi istiyor. Sen çektin mi
Bnde oyniycakdim onu 15 ay önce bı yatırım yapmışım niye yaptıysam anasını satayim alamadık o yuzden24 saat oldu benim henüz kimlik aşamasına gelmedi en son havale ile çekin dediler bakalım
Millet şimdi sulalesine yeni hesap açıp oynamıştır onun için çekimler geç geliyorBnde oyniycakdim onu 15 ay önce bı yatırım yapmışım niye yaptıysam anasını satayim alamadık o yuzden
Aynen öyledir de yapilmiycak şey değil aslında ama ben sevmiyorum öyle işleri bana ters geliyorMillet şimdi sulalesine yeni hesap açıp oynamıştır onun için çekimler geç geliyor
Kadim dostum yıllardır seni arıyorum demek burda karşılaşmak nasipmisBrolar Allah için özelden darlamayın.Ben zaten gerekeni yapacağım 9 dostumuz yazmış çekim bile yok ula ortada
Ohohooo adamlar şimdiden sinyale başlamış. Şans kalmamış 🤣Brolar Allah için özelden darlamayın.Ben zaten gerekeni yapacağım 9 dostumuz yazmış çekim bile yok ula ortada
abi ne olur sigara parası diye yazan kaç kişi var broBrolar Allah için özelden darlamayın.Ben zaten gerekeni yapacağım 9 dostumuz yazmış çekim bile yok ula ortada
La ben sana dm atcaktim dm kapalıydı awk 😁 bu işler böyle kazandibi dm patlar sigara yok bu sigara ismarla diyince dmye cvp bile yazmazlarBrolar Allah için özelden darlamayın.Ben zaten gerekeni yapacağım 9 dostumuz yazmış çekim bile yok ula ortada
Allahtan sabah öğlen olsa boku yemiştik 30 dostumuz yazardı eksik olmasınlar anca varken yazıyorlar niyeyse alınıyorum 😂 Umarım modlar erkenden uyanırda kilitler şurayı 😂Ohohooo adamlar şimdiden sinyale başlamış. Şans kalmamış 🤣
Allahtan dm kapalı benim oldu bitti tanımadığım kişiler hiç yazamıyor onlar yazacak olsa külliyen sıçardık 😂abi ne olur sigara parası diye yazan kaç kişi var bro![]()